Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

Spring in Douglaston Manor, NY!, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Γιώργος Σαράφογλου

Έχω ξαναγράψει για το Douglaston Manor και η τελευταία φορά ήταν τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν. Το άρθρο εδώ στη iΠόρτα τότε είχε τίτλο «Christmas in Douglaston Manor».

Το Douglaston Manor είναι μια ιστορική όμορφη γειτονιά με μεγάλα σπίτια με κήπους -πολλά άνω των 100ετων-δενδροφυτεμενους δρόμους συν είναι και πάνω στην θάλασσα!

Σχεδόν κάθε μέρα δραπετεύω σε αυτήν την παραθαλάσσια γειτονιά για να περπατήσω, να σκεφτώ, να γαληνέψω και να απομονωθώ από τα «θηρία» της καθημερινότητας που λίγο-πολύ κυνηγούν όλους μας.

Ο δρόμος είναι ήσυχος και η μόνη παρέα είναι οι γλάροι, οι πάπιες και 2 μεγάλοι κύκνοι που εφέτος απέκτησαν και 6 κυκνακια!

Συνήθως η ώρα που διαλέγω είναι νωρίς το απόγευμα αλλά τον χειμώνα με την αλλαγή της ώρας πετυχαίνω τα φαντασμαγορικοτερα ηλιοβασιλέματα.

Μια άλλη φορά θα τα μοιραστώ μαζί σας.

Αυτή την φορά όμως θέλω να σας μεταφέρω -μέσω φωτογραφιών που τράβηξα -σε αυτή την ωραία περιοχή στην ωραιότερη εποχή του χρόνου, την άνοιξη!

Καλωσορίσατε στο Douglaston Manor!

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Τεθλιμμένοι και μη… συνάνθρωποι… , του Σπύρου Ντασιώτη
“Κε Χατζημάρκο, μας αντιγράφετε, προτού εκλεγούμε. 5 χρόνια πράξατε το απόλυτο τίποτα”-Από “Συμμαχία Ν.Αιγαίου” προς Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου
Νέος Α/ΓΕΕΘΑ ο Αντιπτέραρχος κος Χρήστος Χριστοδούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.