Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Σόου της Β. Σταμάτη στον Εισαγγελέα

Spread the love

Σε σόου εξελίχθηκε η κατάθεση της Βικυς Σταμάτη στον εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις των εισαγγελικών αρχών που αντιμετωπιζαν με δυσπιστία τις λεγόμενες αποκαλύψεις της για μίζες στα εξοπλιστικά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολύωρη κατάθεσή της προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί απέδρασε, ενώ δεν έκανε καμμια αποκάλυψη για μίζες και παράνομες πληρωμές από πολιτικά η άλλα πρόσωπα.

 

Ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δυο πολιτικούς, που όπως ισχυρίστηκε, επιβουλεύονται την ίδια και τον άνδρα της, εμμένοντας στα γνωστά, ότι αδικείται που δεν αποφυλακίζεται.

 

Η Βίκυ Σταμάτη ειδικότερα αναφέρθηκε κυρίως στις συνθήκες που την οδήγησαν στην απόδραση από το Δημοκαΐτειο, εντάσσοντας σε αυτό ως κίνητρο την απόρριψη και της πέμπτης αίτησης αποφυλάκισης της , η οποία κατά τη γνώμη της προέρχεται από το γεγονός ότι τα δυο αυτά πολιτικά πρόσωπα επιθυμούν την εξόντωση της ιδίας και του συζύγου της Ακη Τσοχατζόπουλου. Δηλαδή, όπως έλεγε αρμόδια πηγή, “για μίζες δεν είπε τίποτα, ούτε φυσικά ενοχοποίησε τον εαυτό της ή τον σύζυγό της”, αφού προφανώς παρέμεινε πιστή στη θέση της πως είναι αθώα και η ίδια και ο πρώην υπουργός.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να αξιολογηθεί και θα διαβιβαστεί στο δικαστήριο του Εφετείου, όπου γίνεται τη δίκη των εξοπλιστικών σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενους τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του. Όπως εξήγησε στη Βίκυ Σταμάτη ο κ. Πεπόνης, δεν έχει αρμοδιότητα για οτιδήποτε αλλά θα διαβιβάσει αρμοδίως την κατάθεσή της.

 

SHARE
RELATED POSTS
syropoulos.jpg
“Η υπεράσπιση της Πατρίδας έχει μόνο το χρώμα της Σημαίας σου”- Η ομιλία του Αντιπρύτανη κ.Σπύρου Συρόπουλου για την 95 ΑΔΤΕ
Ανθρωπισμός και συλλογικότητες, του Νίκου Βασιλειάδη
Χανιά: η καταστροφή συνεχίζεται…, του Σταύρου Θεοδωράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.