Συνεντεύξεις

Σοφία Άννινου για τον “Save an Angel”: “Αξίζει να βοηθήσουμε γιατί ο παιδικός καρκίνος είναι ιάσιμος”, της Τζίνας Δαβιλά

Τζίνα Δαβιλά

PANE_DI_CAPO_Plaino.jpg

Pane di capo 

Ανάληψη, Στάδιο Διαγόρας, Ασγούρου 

delivery: 224100-3600

15253415_1062391017202678_6758530077119218800_n.jpg

Ακούστε και τη ραδιοφωνική συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Save an angel κ. Σοφία Άννινου μιλά στον Παλμό της Ρόδου και στην εκπομπή “Πρόσωπα και τραγούδια” με την Τζίνα Δαβιλά με αφορμή το μπαζάρ στο Cairo Pallas στη Ρόδο, στην οδό Εθελοντών Δωδεκανήσιων.

Ο Σύλλογος βοηθά οικονομικά και ψυχολογικά τις οικογένειας που τα παιδιά του εμφανίζουν νεοπλασματικές ασθένειες, δηλαδή παιδικό καρκίνο, ο οποίος όπως λέει η κ. Άννινου είναι ιάσιμος,  αν διαγνωσθεί εγκαίρως. “Γι’αυτό και προσπαθούμε πολύ γιατί η εξέλιξή του είναι συνήθως αντιμετωπίσιμη και τα παιδιά ζουν”.

Τα προϊόντα είναι προσφορά του κόσμου και ξεκινούν από 1 ευρώ καλύπτοντας όλα τα πορτοφόλια.

Η κ. Άννινου επισημαίνει ότι οι γονείς απευθύνονται στο Σύλλογο ενώ τις προσεχείς ημέρες θα προσκληθούν στη Ρόδο γιατροί-ογκολόγοι οι οποίοι θα ενημερώσουν το ροδιακό κοινό για τον παιδικό καρκίνο και οι γονείς να μάθουν πώς θα διαγνώσουν οι ίδιοι εγκαίρως κάποια συμπτώματα που ίσως αφορούν στον παιδικό καρκίνο.

Όπως τονίζει η κ. Αννίνου χρειάζεται εθελοντισμός, αλληλεγγύη και διάθεση προσφοράς για να ενταχθεί κάποιος στο Σύλλογο, η ετήσια συνδρομή είναι στα 10 ευρώ, στις επικουρικές δράσεις του Συλλόγου είναι να βρεί την παραμονή της οικογένειας στην Αθήνα όπου βρίσκονται τα ογκολογικά κέντρα, καθώς οι γονείς επιβαρύνονατι ξαφνικά σε ψυχολογικό και συναισθήματικό επίπεδο.

Ευχαριστεί τη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου που παραχώρησε στο Ροδίνι χώρο στον οποίο θα στεγάζεται ο Σύλλογος Save an angel, ο οποίος αριθμεί ήδη 170 μέλη. Δεν υπάρχει κρατική επιχορήγηση, αλλά συντηρείται από τους εθελοντές και χορηγούς και φυσικά τον Δήμο Ρόδου σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Το bazaar του Συλλόγου Save an angel πραγματοποιείται στις 17-18-19 Δεκεμβρίου από τις 10 πμ-10μμ.

Ρεπορτάζ και συνέντευξη για τον Παλμό 99.5: Τζίνα Δαβιλά


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Μ.Μιχαήλ: “Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν αποτελεί οικονομικό αντιστάθμισμα στην κατάργηση των  μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ”, της Μαρίας Χονδρογιάννη
Χρήστος Ζιώγας: «Ο ελληνισμός, εν ευθέτω χρόνω, θα κληθεί να διαχειριστεί μια νέα ελληνοτουρκική κρίση», του Κωνσταντίνου Καραγιαννόπουλου
Παναγιώτης Ντόκος: “Σταθερή αξία παραμένει για τη Ρόδο ο θαλάσσιος τουρισμός”, της Μαρίας Χονδρογιάννη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.