Ανοιχτή πόρτα

Σας αρέσει ο Φαμπρ;, του Γιώργου Αρκουλή

Γιώργος Αρκουλής
Spread the love

 

Γιώργος Αρκουλής

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Αρκουλής

 

 

 

 

fabra-708.jpg

 

 

 

Κρίμα, και πάλι κρίμα που δεν θα απολαύσουμε την παράσταση του εντιμότατου κ. Φαμπρ με τους ηθοποιούς να χορεύουν τσίτσιδοι στη σκηνή και μάλιστα φάτσα με το κοινό!

 

Προσωπικά αναρωτιόμουν αν οι ηθοποιοί (σε διδασκαλία βεβαίως του Βέλγου δημιουργού) θα εμφανίζονταν με ανορθωμένα τα αίσχη τους ή σε ‘κάθετη πτώση’, αλλά δεν συνεχίζω διότι πλέον το θέμα θεωρείται εκ των ουκ άνευ.

 

Ο Φαμπρ (μεταξύ μας είδα την φάτσα του και την βρήκα ειρωνική και εχθρική) παραιτήθηκε αφήνοντας αιχμηρές απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν. Για την ακρίβεια σε όσους ξεσηκώθηκαν, επειδή ο πολιτικός προϊστάμενος υπουργός Μπαλτάς, άφησε τον Βέλγο να θέσει στο περιθώριο τα ελληνικά έργα, τα οποία παραμένουν ‘μετέωρα’. Λόγου χάρη, διάβασα συνέντευξη (Εφημερίδα των Συντακτών) του πρωταγωνιστή Πέτρου Φιλιππίδη, για τις περιπέτειες που αντιμετωπίζει η παράσταση του Πλούτου, με τον ίδιο, τον Κιμούλη κλπ.

 

Λογικά, ο κ. Μπαλτάς οφείλει –σε επίδειξη ήθους- να παραιτηθεί, χωρίς να παραδώσει την έδρα του. Ήδη, αυτή την κυβέρνηση την ‘κυνηγούν’ τα λάθη από την εκπαραθύρωση του Λούκου, την απομάκρυνση (του προέδρου του Εθνικού Θεάτρου) Γιώργου Στεφανάκη κλπ.

 

  * Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

  The article expresses the views of the author  

 iPorta.gr  

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Δίδαξόν σε τα δικαιώματά μου, του Γιάννη Πανούση
Περί αστυνομικών PR, του Γιάννη Πανούση
Το άδειο πιάτο στο τραπέζι, της Άννας Κοντοπίδη [Νάξος]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.