Ανοιχτή πόρτα

Σας απολύουμε για να μην σας απολύσουν…, του Μανώλη Δημελλά

Μανώλης Δημελλάς
Spread the love

Μανώλης Δημελλάς

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

   

 PA220038-261160-960x460.jpg

 

Να που τα κατάφεραν, θα ακούμε αριστερά και θα τρέχουμε μίλια μακριά για να ξεφύγουμε! Αυτό είναι ότι πέτυχε ο Τσίπρας και η αγωνιστική παρέα του, που ακόμη και σήμερα ψάχνουν για πιστούς, δηλαδή κορόιδα, που με τη σιωπή τους να εξασφαλίσουν συναίνεση στην σταθερή κατρακύλα.

 

Δυστυχώς έτσι είναι το σύστημα, μονάχα μέσα από φωνές, από κραυγές που καταλήγουν σε παράλληλους μονόλογους, μπορούμε να ξεσκεπάζουμε τους μασκαράδες που δίδαξαν οργή και θα φωτιστεί η αλήθεια.
Ότι κρύβουμε, από φόβο, ντροπή ή αξιοπρέπεια, αυτόματα γίνεται το πιο μεγάλο κέρδος τους.

 

Έτσι και η υπόθεση με τα ΜΜΕ, φανερώνει την αγωνία να στήσουν δικό τους μαγαζί, να προλάβουν πριν τις εκλογές, να έχουν το στέκι τους κι από εκεί να δίνουν τις γραμμές τους. Το κυριότερο, δεν ξέχασαν να φιμώσουν τη φωνή που είχε πρόσωπο μέσα στην κοινωνία, δηλαδή το Μέγκα. Φυσικά όλα έγιναν με τις ευλογίες των ιδιοκτητών, ο προσχεδιασμένος θάνατος του μαγαζιού ήταν για όλους η καλύτερη λύση. Φυσικά εκτός από τους εργαζόμενους του σταθμού.

 

Οι 3 μεγαλομέτοχοι του Μέγκα σήμερα επιμένουν στο ίδιο σταθερό μοτίβο, κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο. Γιατί άραγε δεν εμφανίζονται;

 

Μάλλον και αυτοί περιμένουν την απόφαση ΣΤΕ, την αυριανή παραίτηση Παπά και τον Τσίπρα να βάλει την ουρά στα σκέλια! Αποκλείεται, αυτοί είναι ικανοί να κάνουν το άσπρο-μαύρο και στο τέλος θα βρουν ένα λόγο να πανηγυρίσουν ακόμη και τη χειρότερη ήττα τους.

 

Η οριστική λύση στο βάσανο μιας κυβέρνησης αλαζονείας και αμετροέπειας θα έρθει μόνο με τις εκλογές.

Παρόλα αυτά μέσα στο πλάνο των μετόχων του Μέγκα φαίνεται πως είναι να ξεκουμπιστούν οι εργαζόμενοι από το μαγαζάκι. Και γιατί δεν μας το λέτε; να φύγουμε μια ώρα αρχύτερα;

 

Από την άλλη οι τράπεζες μοιάζουν με τον Πόντιο Πιλάτο, ακούγονται πως τα διαφημιστικά έσοδα φτάνουν τα 40 εκατομμύρια! Κι όλα αυτά σε έναν σταθμό που κατάντησε πια ισχνό και ταλαίπωρο φάντασμα. Οι τραπεζίτες κλείδωσαν τους λογαριασμούς και ενώ το χρέος του σταθμού κουτσά-στραβά θα βγει, από την άλλη ούτε τσιμουδιά για τους 6μήνες απλήρωτους εργαζόμενους. Είναι το στρατηγικό σχέδιο διάσωσης!

 

Αυτή τη συμπεριφορά εσείς την λέτε νόμιμη; τίμια και ηθική; έτσι σας έμαθαν στα σπίτια και τα κολλέγια σας; αυτό θέλετε να ζήσουν τα παιδιά σας;

 

Τελευταία στην παρέα η κυβέρνηση Τσίπρα, το μόνο τελικά που θα κερδίσει είναι το μίσος μιας κοινωνίας που δούλεψε ψιλό γαζί!

 

Ότι τεχνάσματα και τρυκ να μηχανευτούν, ετούτοι οι πολιτικοί της συμφοράς, για να αλλάξουν την ατζέντα της ενημέρωσης και να προβάλλουν έργο και δουλειά, έχουν πετύχει το απίστευτο, ο κόσμος τους γυρνά απογοητευμένος την πλάτη, αφού κατάφεραν να ριμάξουν κάθε αριστερό ιδεώδες, να εξοντώσουν κάθε κόκκινο πρότυπο.

 

Για το Μέγκα όπως δείχνουν τα πράματα πέτυχαν διάνα το στόχο, βρήκαν τρόπο να φιμώσουν αθόρυβα την ανάσα του. Όσο για τους υπόλοιπους σταθμούς ακόμη το παλεύουν. Είναι η ώρα να καταπιούμε το σάλιο μας, ας κρατήσουμε κουράγια κι ας περιμένουμε λίγο, να δούμε τι θα θερίσουν από τα τόσα ψέματα που έσπειραν.

 

Το μόνο που θα μείνει να θυμόμαστε, όσο κι αν υποφέρουμε, είναι το γελοίο των πράξεων και των ανόητων συμπεριφορών ανθρώπων που πουλάνε πολιτική κι αριστερές αξίες.

 

Σας απολύουμε για να μην σας απολύσουν… επαναλαμβάνει κάθε τόσο το μάθημα του ο υπ. Επικρατείας Ν. Παπάς!

 

Διπλά εμετικοί είναι εκείνοι οι τύποι, τα Συριζόσκυλα, που όχι μόνο δεν βρέθηκαν λεπτό στο πλευρό της 6μηνης απληρωσιάς μας, αλλά τολμούν να διαχωρίσουν και να μας χαρακτηρίσουν «ως βρώμικη εργατιά», εσείς βρωμάτε και ζέχνουν απολυταρχία τα όνειρα σας…

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.   

   The article expresses the views of the author  

   iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Προσωπικά και ανυποχώρητα πείσματα, του Δημήτρη Κατσούλα
“Me Too”?, του Γιώργου Σαράφογλου
Μούσκεμα…, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.