Πόρτα στον Κόσμο

Σ’ ένα sms ο θάνατος! Η κυνικότητα από την Malaysia αερογραμμές

Spread the love

Oι αρχές της Μαλαισίας και οι αερογραμμές Malaysia έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει ότι το Boeing της πτήσης ΜΗ 370 θεωρείται χαμένο και οι επιβάτες νεκροί.

Στους συγγενείς εστάλη sms που αναφέρει: «Οι αερογραμμές Malaysia με βαθιά λύπη σας ανακοινώνουν ότι το αεροσκάφος της πτήσης MH370 έχει χαθεί και κανένας από τους επιβάτες δεν έχει επιβιώσει. Και ο πρόεδρος της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι πρέπει να δεχθούμε βάσει των στοιχείων ότι το αεροπλάνο έπεσε στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό».

Από τον πρόεδρο της Μαλαισίας ακολούθησε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το αεροπλάνο ακολούθησε πορεία προς τα νότια και έπεσε στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό. Για να εξακριβωθεί η πορεία –συνεχίζει η ανακοίνωση- χρησιμοποιήθηκε μια πρωτοποριακή μέθοδος και είναι βέβαιο ότι το αεροπλάνο «κατέληξε» στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου του προέδρου της χώρας, την Τρίτη θα γίνει εμπεριστατωμένη συνέντευξη τύπου.

SHARE
RELATED POSTS
Κρίσιμη χρονιά το 2020 για τις ΗΠΑ-Η έκλειψη Ιουνίου 2020 θα πυροδοτήσει συγκρούσεις, του Κώστα Λεφάκη
Μαρία Καρχιλάκη
Εκλογές ΗΠΑ 2016: αυτά θα ρωτήσουν οι πολίτες τη Χίλαρι και τον Τραμπ στο αποψινό θυελλώδες ντιμπέιτ, της Μαρίας Καρχιλάκη
Ο Μητσοτάκης στην καρδιά του Ελληνισμού Αστόρια!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.