Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ροδίων Παιδεία: Υψηλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς Φυσικής

rodion.png
Spread the love

rodion.png

 

Αναδεικνύει Αξίες

 

 

Μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» πέτυχαν ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις στους δύο Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής που πραγματοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Πρόκειται για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής «Αριστοτέλης» και τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

 

Η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής «Αριστοτέλης» ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών Λυκείου, Β΄ και Γ΄ τάξεων Γυμνασίου και Δημοτικού 2016. Οι διαγωνισμοί διεξάχθηκαν με την ευθύνη του Τμήματος Φυσικής και του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στους διαγωνισμούς αυτούς βραβεύονται οι μαθητές με 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ για κάθε τάξη του Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού.
Στο διαγωνισμό Λυκείου διακρίθηκαν έξι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ειδικότερα, ο Νικήτας Τσίννας, μαθητής της Α΄ τάξης του Λυκείου, κατέλαβε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι Νάσος Καράβας και Ιωάννης Διακολιός, μαθητές της Α΄ τάξης του Λυκείου, απέσπασαν ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ. Ο Γιάννης Χαλκιόπουλος, μαθητής της Β΄ τάξης του Λυκείου, απέσπασε ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Τσίννας και η Ειρήνη Κάσδαγλη από τη Γ΄ τάξη του Λυκείου απέσπασαν 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ.

 

Στο διαγωνισμό Γυμνασίου διακρίθηκαν επτά μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ειδικότερα, ο Γεώργιος Παπαζαχαρίου και η Τσαμπίκα Ιωαννίδη της Α΄ τάξης του Γυμνασίου κατέλαβαν 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ. Οι Ιωάννης Άντερσεν, Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης, Αναστάσης Ραφαήλ Οικονόμου και Άγγελος Καλαφατάς της Α΄ τάξης του Γυμνασίου απέσπασαν ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ. Ο Στυλιανός Γλυνός, μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, απέσπασε ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ.

 

Στο διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2016 διακρίθηκαν τέσσερις μαθητές. Ο Κοσμάς Παπαγεωργίου, μαθητής της Ε΄ τάξης του Δημοτικού, απέσπασε ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ. Οι Ιάσονας Κελλάρης, Φίλιππος Παστρής και Γεώργιος – Τσαμπίκος Κοντός, μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, απέσπασαν ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ.

 

Επίσης, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικών Δημοτικού και Φυσικής Γυμνασίου – Λυκείου 2016 που διοργάνωσε.
Στο διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου – Λυκείου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών διακρίθηκαν δύο μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκαν ο Γεράσιμος Πουλάκης Στεφανίδης, μαθητής της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, ο οποίος είναι ανάμεσα στους πρώτους δέκα μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο και ο Νικόλαος Σκουμιός, μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, ο οποίος είναι ανάμεσα στους πρώτους δεκαπέντε μαθητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Η βράβευση των παραπάνω μαθητών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

 

Στο διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών διακρίθηκαν δύο μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Πιο συγκεκριμένα, ο Γεώργιος – Τσαμπίκος Κοντός, μαθητής της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, απέσπασε 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ σε πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης, ο Στέφανος Πουλάκης Στεφανίδης, της Ε΄ τάξης του Δημοτικού, απέσπασε ΕΠΑΙΝΟ.
Οι παραπάνω διακρίσεις των μαθητών μας είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας.

 

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις σημαντικές διακρίσεις τους και εύχεται καλή συνέχεια στις σπουδές τους. Επίσης, συγχαίρει θερμά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, Αρχηγός στην καρδιά των Συμιακών! Οι λύσεις του τέως Α/ΓΕΣ στα έκτακτα της Σύμης
Ν.Μπόνης: “Εκπτώσεις-Απρόθυμοι για αγορές παρά τις εκπτώσεις παραμένουν οι καταναλωτές”, της Μαρίας Χονδρογιάννη
Ρόδος: Είκοσι τρεις προσλήψεις στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.