Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Πρόταση για την διάσωση-επιβίωση του Έθνους των Ελλήνων, του Φραγκούλη Φράγκου [επίτιμος Α/ΓΕΣ]

ffrgos.jpg
Spread the love

ffrgos.jpg

 

Ο Φραγκούλης Φράγκος είναι

Aπόστρατος Aξιωματικός του Πεζικού του Στρατού Ξηράς,

επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού,

πρώην Α/ΓΕΣ

 

και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας

 

 

 

 

 

coming-soon-2818254_960_720.jpg

 

 

Σημαντική παρέμβαση του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Σ. Φράγκου για την αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος, που αφορά το Δημογραφικό πρόβλημα.

 

Ελληνίδες και Έλληνες,

 

το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό. Ένα πρόβλημα που εσείς θα κρίνετε, αν ηθελημένα ή αθέλητα έχει ξεφύγει της προσοχής της πολιτείας, με αποτέλεσμα να διογκώνεται επιβαρυμένο από τη διαρκούσα οικονομική κρίση και την έκρηξη που παρουσίασε από τις αρχές του 2015 το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα.

 

Προτείνω λοιπόν να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος

Προτείνεται στο άρθρο 21 του Συντάγματος να προστεθούν ως ξεχωριστές παράγραφοι 4 και 5 με ρητή διατύπωση να τηρούνται απαρέγκλιτα και να μην αναθεωρούνται από κυβερνήσεις με ιδεολογία, που δεν εμφορούνται από αρχές και αξίες για την διάσωση-επιβίωση του Χριστεπώνυμου Έθνους των Ελλήνων!

 

• Σύσταση ειδικού Ταμείου Αρωγής Οικογενειών, με κάλυψη εξόδων από τον τοκετό έως την ενηλικίωση των τέκνων, αναλογικά με τον αριθμό τους, με πρωτοστάτη την Εκκλησία, τους εθνικούς ευεργέτες που δυστυχώς έχουν εκλείψει και δημόσιους πόρους διασφαλισμένους.

 

• Ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη Θράκη και σε ακριτικά νησιά κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου.

 

Φίλες και φίλοι,

 

στους κρίσιμους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας, δεχόμενη προκλήσεις από όλα τα μέτωπα, πρέπει να θωρακίσουμε συνταγματικά την διατήρηση των γεννήσεων των Ελληνικών οικογενειών. Αλλιώς, η προσχεδιαζόμενη «ΑΛΩΣΗ» της χώρας μας, θα συμβεί εκ των ένδον.

 

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ,

Φραγκούλης Σ. Φράγκος

Στρατηγός ε.α.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Κωστής Α. Μακρής: «Αγαπάτε αλλήλους», είπε…
Αναλυτής Ντάνφορθ: Ο τρόπος που επιδιώκει ρόλο η Τουρκία κάνει το ενδεχόμενο ατυχήματος τρομακτικό, της Μαρίας Καρχιλάκη
Κρίνε – Αξιολόγησε – Διαμόρφωσε – Ερωτηματολόγιο από το ΠΟΤΑΜΙ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.