Πόρτα στη Ψυχολογία

Πράγα: Η εφηβική πλάκα που θα καταλήξει σε ομαδικό …αυνανισμό, της Μαρίνας Μόσχα

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

*Η Μαρίνα Μόσχα είναι Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπεύτρια

στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας  

 

 

 

 

sexgynaikes.medium.jpg

 

Τρεις 16χρονοι Τσέχοι έφηβοι φίλοι, θέλοντας να κάνουν πλάκα, κάλεσαν μέσω facebook όσους τολμηρούς ενδιαφέρονται να αυνανιστούν δημόσια στο κέντρο της παλιάς πόλης στη Πράγα, την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού για να γιορτάσουν την έλευσή του, με αφορμή και την ημέρα ομαδικού αυνανισμού (16 Ιουλίου).

 

Μία είδηση που εξαπλώθηκε γρήγορα και πλάκα στην πλάκα, βρήκε αρκετούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, εφόσον ανταποκρίθηκαν 23.000 άτομα, εκ των οποίων τα 6.000, δήλωσαν πως θα παρευρεθούν και θα συμμετέχουν την συγκεκριμένη ημέρα, σύμφωνα με το Sputnik (Ρωσικό πρακτορείο).

 

Οι τρεις φίλοι δημιούργησαν μια ομάδα στο Facebook με την ανακοίνωση της εκδήλωσης και ομολόγησαν πως ότι ακολούθησε εξέπληξε και εκείνους:

 

«Στην αρχή, ήταν απλά ένα αστείο. Δημιουργήσαμε μια ομάδα, απλά για να κάνουμε ένα αστείο. Φτιάξαμε ένα γκρουπ για πλάκα, τελικά όμως είχε μεγάλη επιτυχία, αφού το 90% των ανθρώπων το πήραν στα σοβαρά, δεν περιμέναμε τέτοια αντίδραση από το κοινό. Αν κοιτάξουμε τα σχόλια στη σελίδα της ομάδας υπάρχουν μόνο ειρωνικές παρατηρήσεις διαφορετικών ανθρώπων. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος το πήρε πραγματικά πολύ σοβαρά», δήλωσε ο 16χρονος Γιαν Στακλ, ένας από τους τρεις φίλους που σχεδίασαν την πλάκα, στο συγκεκριμένο πρακτορείο.

 

Ένα άλλο μέλος της ομάδας, ο Adam Alexandr, εξήγησε την ιδέα πίσω από αυτή τη δημιουργία. «Έχουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας, γιατί μείναμε έκπληκτοι με το πως κανονικοί άνθρωποι σαν εμάς μπορούν να ενθουσιάσουν το κοινό. Ποιος θα το πίστευε αυτό; Αποφασίσαμε να οργανώσουμε μία ψεύτικη ιστορία. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έχει τέτοια απήχηση σε τόσο μεγάλη κλίμακα. …Δεν πιστεύαμε ότι κάποιοι πολίτες – Τσέχοι ή ξένοι – θα πιστέψουν αυτή την ιστορία. Δεν θέλαμε να βλάψουμε κανέναν. Δεν είχαμε την πρόθεση να ταπεινώσουμε ή να προσβάλουμε κανέναν, θρησκευτικά ή σεξουαλικά. Ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων σε όσους προετοιμάζονται και περιμένουν την εκδήλωση”, δήλωσε ο Αλεξάντρ.

 

Βέβαια, η φάρσα των τριών φίλων άρεσε πολύ στους ξενοδόχους της Πράγας που είδαν τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία τους να αυξάνονται ραγδαία για την συγκεκριμένη ημέρα του «ομαδικού αυνανισμού»!

 

Αν λοιπόν κάποιος θέλει να απολαύσει την Πράγα την συγκεκριμένη ημέρα, θα πρέπει να το κάνει ντυμένος έστω και ελαφρά λόγω της καλοκαιρινής εποχής…

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.


The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Δέκα τρόποι για να ζήσετε καλύτερα!
Η μέρα της αγκαλιάς, η αξία της αγκαλιάς!, της Μαρίνας Μόσχα
6 Μαρτίου: Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, μάθε ό,τι πρέπει να ξέρεις, της Μαρίνας Μόσχα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.