Αναγνώστες

Πού ήμουν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε διορισμούς;, του Λογομέτρη

emoticon-εύθυμος-8727839.jpg

emoticon-εύθυμος-8727839.jpg

Ο Λογομέτρης είναι αναγνώστης της Πόρτας

 

 

vysma.jpg

 

 

 

Ενώ ο ιδιωτικός τομέας «ματώνει» με ρεκόρ απολύσεων και πτώση της οικονομικής δραστηριότητας λόγω των capital controls, ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρα πέντε φροντίζει για τους διορισμούς του. Κάνει ρουσφέτια!

 

Ο πρώην υπουργός Εργασίας κ. Γ. Κατρούγκαλος είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου Σπ. Σαγιά να προωθήσει την δημοσίευση του ΦΕΚ για την επαναπρόσληψη των διαθέσιμων και απολυμένων από τα ασφαλιστικά ταμεία με στόχο να ξεκινήσει η διαδικασία επανατοποθέτησης -όπως και έγινε- πριν από τις εκλογές. Παράλληλα και με την αιτιολογία ότι αφορούν χρηματοδοτούμενα προγράμματα από το ΕΣΠΑ ξεκίνησε η διαδικασία για προσλήψεις εξπρές 21.000 σε θέσεις στις περιφέρειες και στα υπουργεία.

 

Στις 26 Αυγούστου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης με πεντάμηνα σε κρατικές υπηρεσίες που αφορούν 5.407 θέσεις στο υπουργείο Παιδείας, 8.594 θέσεις που κατανέμονται στα υπουργεία Υγείας, Εργασίας, Δικαιοσύνης, Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας, Οικονομικών και Εσωτερικών. Επίσης, 3.500 θέσεις κατανέμονται στις Περιφέρειες και 470 θέσεις κατανέμονται σε έξι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

 

Στις 25 Αυγούστου υπογράφηκε και η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για την πρόσληψη 2.440 εργαζομένων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

 

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ από την θέση της αντιπολίτευσης ασκούσε έντονη κριτική στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ για την προεκλογική αξιοποίηση προγραμμάτων απασχόλησης ανέργων από τον ΟΑΕΔ.

 

Υγ: και γω, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διόριζε, πού ήμουν; Μετρούσα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές μου για τον Σεπτέμβρη. Α, και φόρους για ακίνητα που ευτυχώς δεν διαθέτω παρά ένα, τον φόρο εισοδήματος, την αυξημένη εισφορά αλληλεγγύης και τα τέλη κυκλοφορίας. Αυτά που θα πλήρωνα, αν ο κ. Τσίπρας δεν αποφάσιζε- μα τι σοφή κίνηση-  να κάνει εκλογές για να μην χάσει εντελώς τον κόσμο που τον έκανε κυβέρνηση. 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
θα κάνουμε έρωτα μία τελευταία φορά, του Νάσου Αθανασίου
annaDeligiannitsioulpa.jpg
Όχι άλλη βία στα σχολεία, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά
annaDeligiannitsioulpa.jpg
Ελπίζουμε!, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.