Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παράνομα προνόμια και αυθαιρεσίες από στελέχη της Π.Ν. Αιγαίου με πλάτες Χατζημάρκου υπαινίσσεται ο Χ. Κόκκινος

xatzimarkos_kokkinos.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xatzimarkos_kokkinos.jpg

 

Αναφορικά με τη φωτιά των περιοχών Βατίου και Προφυλιών στη Ρόδο, καυστικά σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος κάνοντας ευθύ υπαινιγμό για άτομα της Περιφερειας Ν. Αιγαίου που έχουν παράνομα προνόμια από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, τη στήριξή του, αλλά και την ανοχή του στις τρικλοποδιές προς τον ίδιο εμποδίζοντας το έργο του κ. Κόκκινου:  

 

 

“Η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Βάτι – Προφύλια της Ρόδου τίθεται υπό έλεγχο! Ευχαριστώ το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου πύραρχο κ. Τσαπούρα και τα στελέχη της, τους εθελοντές και τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης που δώσαμε και δίνουμε και αυτήν την ώρα τη μάχη κατάσβεσης. Άμεσες οι ενέργειες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου και των εκλεκτών συνεργατών μου Νίκου Χατζηγεωργίου και Μανώλη Χρύση.

 

Ενημερώσαμε την Κεντρική Διοίκηση για το συμβάν, κινητοποιήσαμε μηχανήματα από ιδιώτες και τους εθελοντές, στάλθηκαν καύσιμα, νερό και φαγητό στο χώρο της φωτιάς. Ο ίδιος με το Ι.Χ. αυτοκίνητό μου έφτασα στο χώρο της πυρκαγιάς. Γιατί με το Ι.Χ. μου και όχι με υπηρεσιακό αυτοκίνητο… Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά με ρωτάνε κι εδώ στον τόπο της πυρκαγιάς που ήρθα. Στην Περιφέρεια ΝοτίουΑιγαίου άλλοι/ες έχουν τα «προνόμια» και τις «πλάτες» για να κάνουν αυθαιρεσίες σε βάρος συναδέλφων τους, για να φανούν «ήρωες» εμποδίζοντας και το έργο μου. Καλό ξημέρωμα, επαγρυπνούμε και προσπαθούμε συνεχώς. Ο Άγιος Φανούριος που τον εορτάζουμε στη μέρα που έρχεται, βοήθειά μας.”

 

kokkinos_fotia.JPG

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
image002.jpg
Έκθεση της Μαίρης Σαββαΐδου-Καμπουροπούλου στις 24 Οκτ. στη Λίνδο
“Συμμαχία Ν.Αιγαίου” σε Χατζημάρκο:”Πείτε στο κοινό για τους μισθούς σας σε συγκεκριμένα ΜΜΕ, αλλιώς θα τους αποκαλύψουμε εμείς”
21761728_2016192508617046_2165111106299181172_n.jpg
Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: “Ο εν ενεργεία Δήμαρχος κρίνεται και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.