Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Pane di capo στις Πηγές Καλλιθέας- Άνοιξε & μας περιμένει με ευχάριστες εκπλήξεις

Spread the love
  • 302
    Shares

Το Pane di capo στις Πηγές Καλλιθέας εξασφαλίζει και για το 2020 τις αριστότερες συνθήκες απόλαυσης  της θάλασσας και των καλοκαιρινών σας αποδράσεων. Είτε είστε επισκέπτες του νησιού της Ρόδου, είτε μόνιμοι κάτοικοι θα διώξετε το άγχος της καθημερινότητας κι ενός δύσκολου τριμήνου στον κόλπο των Πηγών Καλλιθέας με την πολύτιμη συμβολή των Pane di capo. Με ελεύθερη είσοδο για όλους τους Έλληνες μπορείτε να χαρείτε τη θάλασσα, να πιείτε τον καφέ σας, να απολαύσετε το φαγητό σας ή απλώς να περιπλανηθείτε στο μνημείο και να κάνετε τη βόλτα σας στους υπέροχους κήπους, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως προβλέπονται , είναι έτοιμες και πάλι να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Τα Pane di capo από τις 8:00 πμ -8:00μμ σερβλιρουν προς το παρόν καφέ, ποτό, σνάκς, στην παραλία ή στα τραπέζια που είναι αναπτυγμένα στον χώρο.

Τιμή ομπρέλας με καφέ και νερό=7,5 ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί η απολύμανση σε κάθε επίπεδο του καφέ -καρέκλα, τραπέζι, ομπρέλα-μετά την χρήση από κάθε πελάτη.

Το διαμάντι της Ρόδου, οι ιστορικές Πηγές Καλλιθέας, ξανά στη διάθεσή μας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αισθητικά, γευστικά, οικονομικά. Και το σημαντικότερο από τον πιο έμπιστο φίλο μας: τα Pane di capo.

 

  • 302
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Enrico Aidan-Grande Albergo Delle Rose: Για τον Πρόεδρο και Ιδρυτή της Aegean Airlines Θεόδωρο Βασιλάκη
Μ. Γλυνός: “Εμείς τιμούμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” με τους πολίτες”-Σε Τήνο και Άνδρο ο Επικεφαλής της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”
Παράταξη Φ.Χατζηδιάκου σε Καμπουράκη: “Εμείς κτίζαμε νέους παιδικούς σταθμούς και εσείς κλείνετε και αυτούς  που λειτουργούν”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.