Πρόσωπα - Αφιερώματα

Όλες οι ατάκες της κ.Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους πρόσφυγες, του iPorta-ΐτη

man-159297_640.png
Spread the love

man-159297_640.png

 

Ο iPorta-ΐτης είναι συνεργάτης της Πόρτας. 

 

 

 

 

 

 

tasia1.jpg

 

12/09/2015

 

Ενώ οι μετανάστες καταλαμβάνουν μια-μια τις πλατείες στην Αθήνα

Από υπουργός, διαδηλώτρια υπέρ των προσφύγων η Τασία στο Σύνταγμα

Η πρώην υπουργός βρέθηκε στη διαδήλωση με σύνθημα «Πρόσφυγες καλώς ήλθατε» – Επιμένει ότι «εγώ έκανα πράξη αυτά που έπρεπε» – Άλλος έχει πια την ευθύνη η… ανεύθυνη απάντησή της για την κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας.

 

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα

 

«Εγώ έκανα πράξη αυτά που έπρεπε» δηλώνει στο protothema.gr ενώ σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει όσα λέγοντας για λάθος χειρισμούς εκ μέρους, η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναρωτήθηκε «ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο».

 

08/09/2015

(Συνέντευξη στο THE PRESS PROJECT)

 

Σε ερώτηση για αν το τεράστιο κύμα προσφύγων έκανε μόνο κακό στα νησιά μας.

 

«Πλούτισαν τα νησιά! Πλούτισαν από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι πρόσφυγες, επειδή έχουν χρήματα, μένουν όλοι σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν » απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

«Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά και κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα. Έχουν φτάσει μέχρι και να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Tο ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση» πρόσθεσε στη συνέχεια.»

 

Τασία: Παραιτηθήκαμε και μετά ήρθαν οι πρόσφυγες

 

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι μετά την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στα νησιά 51.000 πρόσφυγες και χαρακτήρισε ανόητους όσοι της επιτίθενται.

 

Για μια “πρωτοφανή ανοησία” όσων χρεώνουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά σε εκείνη πως έκανε σήμα στους πρόσφυγες για να έρθουν στην Ελλάδα, έκανε λόγο η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για να γίνονται αντικείμενο κριτικής και μάλιστα κακόπιστης» σημείωσε η τέως αν. υπουργός Μετανάστευσης σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά 90,1 και μίλησε για μια τραγική σύμπτωση καθώς από τις 27 Αυγούστου που παραιτήθηκε η κυβέρνηση ήρθαν στα νησιά 51 χιλιάδες πρόσφυγες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ, ενώ τους τελευταίους μήνες είχαν μπει στην Ελλάδα 12 χιλιάδες πρόσφυγες.

 

27/08/2015 (Τhe Toc)

(Συνεδρίαση της ΚΕΔΕ)

 

Η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου ξαναχτύπησε, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ότι θα τη γράψει η.. ιστορία.

 

Η αντιπαράθεση, ωστόσο, δεν έληξε εκεί, αλλά συνεχίστηκε, όταν έπειτα από τις τοποθετήσεις όλων των δημάρχων, ο λόγος εδόθη εκ νέου στην κυρία Χριστοδουλοπούλου, η οποία μαζί με τον κ. Δρίτσα τα «έψαλαν» στους δημάρχους, λέγοντας σε έναν εξ αυτών πως «αυτό που έχω κάνει θα το γράψει η Ιστορία, είτε αρνητικά είτε θετικά. Για εσάς δε νομίζω να γράψει τίποτα»!

 

20/07/2015

(Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα)

 

Οι μετανάστες είναι… τουριστική ατραξιόν κατά την Τασία Χριστοδουλοπούλου

 

«Ο τουρίστας γνωρίζει πού έρχεται. Εξάλλου οι τουρίστες πάνε όπου υπάρχουν παραξενιές. Πάνε στην Ινδία όπου πεθαίνουν τα παιδιά στον δρόμο, δεν έχω δει να έχει ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα. Πάνε στην Αίγυπτο όπου κοιμούνται οι άνθρωποι στα νεκροταφεία. Γιατί δηλαδή, τι θα κάνει ο Σύρος σε αυτόν που πάει για μπάνιο;». ; Δεν ξέρω εσείς τι διακοπές κάνετε… Υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχεία που είναι περιορισμένα και δεν βλέπουν τίποτα. Και αυτό που λέω το επαναλαμβάνω: Δεν πάει κανείς πουθενά χωρίς να γνωρίζει. Στην Αθήνα δηλαδή την Ομόνοια έρχεται να δει; Ούτε την πλατεία Βικτωρίας. Θα έχουμε το μεγαλύτερο τουριστικό ρεύμα φέτος. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς και όχι εμένα.

 

14/04/2015

(Συνέντευξη στο SKAI)

 

Η κ. Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως κάνοντας η ίδια βόλτα μόνη της χθες στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο, ότι το βράδυ δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο «Απλά το πρωί λιάζονται».

 

Δημήτρης Οικονόμου: «Αυτοί που είναι στην Ομόνοια τι είναι;»

Τ.Χ. «Το πρωί λιάζονται κύριε. Βγαίνουν βόλτα, τι να κάνουμε;»

Δ.Ο. «Λιάζονται;»

Τ.Χ. «Το βράδυ να πάτε να κάνετε ρεπορτάζ»

Δ.Ο. «Το βράδυ δεν βγαίνουν έξω. Το πρωί λιάζονται.»

Τ.Χ. «Ναι. Το βράδυ δεν είναι κανείς έξω.»

 

14/04/2015

 

Συνέντευξη στο MEGA

 

Δηλώσεις Χριστοδουλοπούλου

«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες» τόνισε σήμερα στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Όταν λέμε από το πρωί “λαθρομετανάστες”, όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ» συμπλήρωσε η υπουργός. «Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα» πρόσθεσε.

 

Απηύθυνε, μάλιστα, νουθεσίες προς δημοσιογράφους «για να βοηθήσετε να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες γιατί αν μιλάτε για μετανάστες ή λαθρομετανάστες η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια».

 

«Σταδιακά θα υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν πρέπει να εξαγγέλετε το πρόβλημα. Μην φοβίζετε τον κόσμο, πέστε κάτι καλό. Πείτε για τη Γαύδο που τους τραπεζώσανε, που κάνανε κυνήγι που πήγαν οι υπηρεσίες» συνέχισε τις παραινέσεις προς τους δημοσιογράφους.

 

«Μικρασιατική καταστροφή έχουμε; Πρόσφυγες έρχονται» συμπλήρωσε.

 

Σε ερώτηση του Γ. Oικονομέα

 

Γιώργος Οικονομέας: «Οι 100.000 καινούργιοι πρόσφυγες, δεδομένων και των χιλιάδων που υπάρχουν ήδη εδώ, είναι δύσκολο για την Ελλάδα να το αντιμετωπίσει αυτό!»

Τ.Χ. «Οι χιλιάδες που υπάρχουν είναι τακτοποιημένοι. Είναι 650.000 νόμιμοι μετανάστες.»

Γ.Ο. «Όλοι όσοι είναι εδώ είναι νόμιμοι μετανάστες;»

Τ.Χ. «Βεβαίως. Οι 650.000, οι άλλοι είναι αόρατοι, δεν τους ξέρουμε.»

 

16/04/2015

(Σύσκεψη ΚΕΔΕ)

 

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης είπε: «Δεν κατάλαβα με ποιό επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;»

 

«Στατιστικά το βλέπουμε» απαντά η κυρία Χριστοδουλοπούλου για να επανέλθει ο κ. Καμίνης: «Πού πάνε κυρία υπουργέ;».

 

«Στην Ευρώπη» απαντά η ίδια.

 

«Πώς πάνε;» ξαναρωτά ο δήμαρχος Αθηνών

 

«Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς εξαφανίζονται» εξηγεί η αναπ. Υπουργός προκαλώντας τα γέλια των δημάρχων. «Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Να ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» διευκρίνισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

 

18/08/2015 (στο MEGA)

 

Φλαμπουράρης για Τασία

“Είναι τραγικό ότι όλα τα κόμματα ζητούν την παραίτηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Είναι η μόνη που δεν πήγε να κάνει ούτε ένα μπάνιο. Πως να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα όταν μπαίνουν κάθε μέρα 5.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα”, αναρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο Mega.

SHARE
RELATED POSTS
Έφυγε ο Σερ, του Γιάννη Παντελάκη
Οι επαναλαμβανόμενοι stars και ο δηκτικός, της Τζίνας Δαβιλά
Αδαμάντινη επί 4 η Κατερίνα Στεφανίδη – Υπερήφανη η Ελλάδα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.