Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ο τρίτος ο φαρμακερός ταρακουνά συθέμελα, του Δημήτρη Κατσούλα

Δημήτρης Κατσούλας
Spread the love

 

Δημήτρης Κατσούλας

 

 

 

 

 

 

 

Δημήτρης Κατσούλας

 

 

 

skalopatia.PNG

 

 

Τον σημαδειακό αριθμό 48 τον ξέρετε. Κι αν δεν το ”ξέρετε” να σας διευκολύνουμε.

Τα ”προαπαιτούμενα” λοιπόν που πρέπει να ψηφισθούν σ’ ένα κρίσιμο τρίμηνο, είναι τόσα. 48. Αυτός ο αριθμός δεν αλλάζει-στη φάση αυτή τουλάχιστον-με τίποτα. Απομνημονεύστε τον.

”48 να είναι οι ώρες τους” ακούω τον κύριο Φώτη τον περιπτερά που με προμηθεύει τσιγάρα, όπου τώρα που έμαθε ότι καταργούνται σιγά σιγά και τα περίπτερα και δεν θα προλάβει η εγγονή του να χαρεί την ομορφιά τους…

Με το πολυνομοσχέδιο θα τελειώσουμε, θα ψηφισθεί, μετά έρχονται τα τρανταχτά μαντάτα.

Δεν είναι δυο, όπως θέλουν τα ρεπορτάζ,αλλά τρεις οι υπουργοί της κυβέρνησης που έχουν ”μπλέξει άσχημα” με υποθέσεις οι οποίες τους οδηγούν στη δικαιοσύνη κι έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ο τρίτος, που το όνομά του δεν κυκλοφορεί ακόμη στην ”πιάτσα”, αλλά κατέχει κρίσιμο χαρτοφυλάκιο για την πορεία των πραγμάτων και την τύχη της χώρας, είναι πολύ ευαίσθητη υπόθεση να βγει το όνομά του στο…”πανέρι”.

Ο τρίτος λοιπόν υπουργός είναι σε πολύ δυσμενέστερη θέση από τους δυο άλλους, καθώς ελέγχονται μεγάλα ποσά που έβγαλε στο εξωτερικό και όχι μόνο, ξέχασε να τα δηλώσει κιόλας και ούτε μπορεί να αποδείξει την προέλευσή τους με τίποτα.

 

Εάν όλα αυτά αποδειχθούν και η δικαιοσύνη επιληφθεί αυτών των υποθέσεων, τότε ο κλυδωνισμός στο κυβερνών κόμμα, θα είναι μείζων.

Να ληφθεί δε υπόψη ότι ότι η σημερινή κυβέρνηση κέρδισε τις εκλογές του Σεπτέμβρη με παντιέρα ”πάταξη της φοροδιαφυγής”. Η υπόθεση αυτή είναι ερμητικά κλειδωμένη, τουλάχιστον ως την ώρα.

Εσείς πάντως να θυμάσθε τον αριθμό 48, που θα μπει στις ζωές μας καθώς και τις λέξεις-σφαγεία ‘πακέτο”, ”προαπαιτούμενα”, ”αξιολόγηση”,”μεσοπρόθεσμο”, ”ανακεφαλαιοποίση”.

Το ότι είσθε ξεφτέρια, ποτέ δεν αμφέβαλα…

SHARE
RELATED POSTS
Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κουφοντίνα: Οι τρομοκράτες δεν πρέπει να κάνουν διακοπές από τη φυλακή
Όχι άλλο καρνάβαλο!, του Νίκου Βασιλειάδη
01-143153xamogelotoupaidiou-1021x576.jpg
Επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για το «Χαμόγελο του Παιδιού»- Το tweet το Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.