Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Ο καλός και έντιμος Χρυσαυγίτης, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

Να λοιπόν άλλο ένα δείγμα παλληκαριάς των παιδιών με τα τριχωτά μπράτσα και τα άτριχα κρανία. Ξέρετε τώρα τι λέω, των γενναίων εκείνων που δέκα δέκα ξυλοκοπούν τον έναν, που παριστάνουν τον Ράμπο, με τουφέκια και σπαθιά- τα μέλη της Χρυσής Κασίδας ντε.

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε λέει ο βουλευτή κύριος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, απαρνήθηκε κόμμα και Φύρερ. Δεν είχε ιδέα, λέει, δεν ήξερε, δεν είχε καταλάβει με τί συμμορία είχε μπλέξει και ζητάει τώρα να τον συγχωρήσουμε.

 

Τι να υποθέσει κανείς; Οτι ο κύριος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής άρα σε θέση να γνωρίζει, είναι τυφλός και κουφός και δεν έβλεπε ούτε άκουγε τους χιτλερικούς χαιρετισμούς, την βία, τις επιθέσεις, τις άναρθρες ρατσιστικές κραυγές, την εκπαίδευση στα όπλα…; Ή μήπως έβλεπε και άκουγε μα ήταν τόσο βλάκας και τόσο ηλίθιος που δεν καταλάβαινε τίποτα; Εγώ πιστεύω ότι και έβλεπε και άκουγε και καταλάβαινε. Μα μόλις βρέθηκε στην μπουζού (ευχαριστώ κυρία Ζαρού -λια που μου μάθατε την λέξη), μόλις λοιπόν βρέθηκε στην μπουζού και σκουράνανε τα πράγματα πάνε οι παλληκαρισμοί και κοιτάμε το τομάρι μας. Βγάζει τα μαύρα και φοράει την λευκή αγγελική περιβολή.

 

Μα δεν είναι ο πρώτος που απαρνιέται την πίστη και τις πράξεις αυτού και των ομοίων του. Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο Φύρερ, ο κύριος Μιχαλιολάκος, που κι αυτός αρνήθηκε τα πάντα, ακόμα και την ίδια του την ιδεολογία. Κι ακολούθησαν κι άλλοι…

 

Θαυμάστε παλληκαριά και τιμή αυτοί που πιστεύετε -όπως κατά τα λεγόμενά του και ο κύριος Αλεξόπουλος- πως η Χρυση Αυγή είναι μια οργάνωση “πατριωτική, αντισυστημική, κοινωνική”. Αν αυτά είναι τα πιστεύω σας, υπάρχουν κι άλλοι χώροι που μπορούν να σας εκφράσουν… δημοκρατικά όμως.

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Φορτσάκης: “Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride;” , του Βαγγέλη Παυλίδη
Πού ‘ναι η μπάλα -οέο – πού ‘ναι η μπάλα…, του Βαγγέλη Παυλίδη
Η Μέριλυν και πώς να της μοιάσετε, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.