Πόρτα στη Δωδεκάνησο

«O Δρόμος προς την Κορυφή»-Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Spread the love

«O Δρόμος προς την Κορυφή»
Εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» αφιερωμένη στη βράβευση μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς

 

 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν -για πέμπτη συνεχή χρονιά- την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή βραβεύονται οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 19:00, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo 2015». Επίσης, θα βραβευτούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2014-2015 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Αποτελεσματική επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων με παιδιά» από τον Δρ. Παναγιώτη Ι. Σταμάτη, Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

_βράβευσης_15a.png

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Η Βίλα ΑΚΑΒΗ ”ξαναγεννιέται”, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
8a744326-ed51-456c-9875-a732af93f141.jpg
Εικαστικά: Ελληνική Τέχνη από το 1950 έως σήμερα στο Νεστορίδειο Μέλαθρο στις 8/6/2016
Ρόδος: “Η Τήλος της Ήριννας” – Παρουσίαση του Βιβλίου του Κώστα Ε.Σκανδαλίδη στις 4-5-2018

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.