ΕΥ ΖΗΝ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα κάνει ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ

w17-10554817212469.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

w17-10554817212469.jpg

 

 

 

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, στο θέατρο Γουόλτερ Κερ, το φθινόπωρο με σόλο συναυλίες για οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post».

 

“Θέλει να παίξει σε έναν μικρότερο χώρο” ανέφερε πηγή από το θέατρο. “Θέλει να δοκιμάσει κάτι πιο οικείο και του αρέσει η ιδέα να βρίσκεται στο Μπρόντγουεϊ”.

 

Οι ημερομηνίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά ο θρύλος της ροκ, βραβευμένος με 20 βραβεία Γκράμι πιθανότατα θα αρχίσει τις εμφανίσεις τον Νοέμβριο.

 

Το 975 θέσεων, θέατρο Γουόλτερ Κερ στη Νέα Υόρκη παραμένει κλειστό από τότε που ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του μιούζικαλ, Amelie στο Μπρόντγουεϊ τον Μάιο.

 

Αντί να αφήσει το χώρο άδειο, η εταιρεία Jujamcyn Theaters, στην οποία ανήκει το θέατρο, το παραχώρησε στον Σπρίνγκστιν χωρίς ενοικίαση για οκτώ εβδομάδες.

ΑΠΕΜΠΕ


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 40ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Η AEGEAN με τους κορυφαίους Λαζάρου, Παρλιάρο και Πέσκια ταξιδεύει τις συνταγές της ελληνικής γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο
Στα σχολεία της Ρόδου ο Δήμαρχος Φ.Χατζηδιάκος για τους αγιασμούς [εικόνες]-Σχολικές τσάντες σε μαθητές από το Δήμο Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.