Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Ο από βορράν (της Κορέας) κίνδυνος, του Βαγγέλη Παυλίδη

SAMARAS-KIM-JONG.jpg
Spread the love

 

SAMARAS-KIM-JONG.jpg

 

Φοβάμαι πως πέρασε λίγο απαρατήρητος, δεν δώσαμε την δέουσα σημασία, στον μεγαλύτερο ίσως κίνδυνο που διατρέχουμε στην περίπτωση που νικήσει στις κλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δηλαδή ανακοίνωσε ο κύριος Σαμαράς με όλη την σοβαρότητα που διαθέτει και το κύρος του ως πρωθυπουργός, ο Τσίπρας έχει βάλει στόχο να μετατρέψει την χώρα σε Βόρειο Κορέα. Παράλληλα, ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες απο αξιόπιστες όμως και συνήθως καλά πληροφορημένες πηγές της ΝΔ, όπως η κυρία Βούλτεψη, αναφέρουν πως απο καιρό τώρα πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ πηγαινοέρχονται απο την Πιονγιάνγκ μελετόντας το εκεί πολιτικο-οικονομικό σύστημα προκειμένου να το εφαρμόσουν και στην Ελλάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σ’ αυτό το πήγαιν’ έλα μετέχουν και πολλοί κουρείς, κομμωτές και κομμώτριες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ένα απο τα πρώτα μέτρα που θα παρθούν θα είναι και το υποχρεωτικό κούρεμα όλων μας α λα Κιμ Γιονγκ Ουν- ακόμα και για όσους εξ ημών δεν διαθέτουν μαλλιά. Φαίνεται δε πως οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Βόρειας Κορέας έχουν συσφιγκτεί σε τέτοιο βαθμό που στον ηγέτη της χώρας αυτής χορηγήθηκε κάρτα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Επειδή φοβάμαι πως σας τρόμαξα και για να μην τρέξετε να κουρευτείτε πρίν σας βάλουν χέρι οι κουρείς και οι κομμώτριες του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλω να ξεκαθαρίσω πως όλα αυτά τα άρρωστα είναι αποκυήματα του άρρωστου μυαλού μου. Όλα, εκτός απο αυτά που είπε ο Σαμαράς. Όμως εγώ… ε, εγώ δεν ζητάω την ψήφο κανενός κι έτσι κανένας δεν κινδυνεύει απο εμένα, τουλάχιστον στον τομέα αυτόν.

 

Βαγγέλης Παυλίδης

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος, Ναϊτες και Ιππότες του Αη Γιάννη, του Βαγγέλη Παυλίδη – Rhodes, Templars and Knights St. John, by Vangelis Pavlidis
Σαμαράς-Ομπάμα, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Ολυμπιακοί: Η μαύρη μέρα του Φύρερ – Olympics: Fuhrer’s black day, του Βαγγέλη Παυλίδη
1 Comment
  • Γεροτάσος
    7 Ιανουαρίου 2015 at 09:39

    Ἐγώ πολύ χαίρομαι πού ὄντως κινδυνεύουν ἀπό σένα καί τήν πένα σου οἱ γελοῖοι τοῦ τόπου μας.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.