Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Ο Άδωνις για Πρόεδρος!, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

 

 Βαγγέλης Παυλίδης

Για την υγεία σας, προτείνεται επίσκεψη στο blog του

 

 

 

 

 

-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.jpg

 

 

Έλεγα στον εαυτό μου πως η διαδικασία εκλογής προέδρου στην ΝΔ είναι μια σοβαρή υπόθεση, το αποτέλεσμα της οποίας θα έχει επίδραση στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό του τόπου. Η κάθε εκλογή προέδρου ενός κόμματος είναι σοβαρή υπόθεση.

Να όμως τώρα που στους υποψήφιους της ΝΔ προστέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Προβληματίστηκα. Όχι απλά επειδή χάνεται κάτι απο την σοβαρότητα που λέγαμε παραπάνω. Μα και γιατί αναρωτήθηκα, υπάρχουν άραγε τόσοι ακροδεξιοί στην ΝΔ ώστε να έχει ελπίδες εκλογής ο Άδωνις; Η μήπως, ο πονηρός, γνωρίζοντας οτι δεν πρόκειται να εκλεγεί έτσι κι αλλοιώς θέλει απλά να κάνει μια απογραφή ή καταγραφή των “οπαδών” του. Για κάποια μελλοντική ευκαιρία, δηλαδή.

Αυτό το “ακροδεξιό” που είπα να μην μας ξενίζει, παρακαλώ. Ο κύριος Βορίδης -ο ομοϊδεάτης του Αδώνιδος- το είπε ξεκάθαρα: η ΝΔ πρέπει να πάει δεξιότερα… μέχρι και τον Μπαλτάκο μάλλον.

Για να σοβαρευτούμε τώρα λίγο, ευτυχώς δηλαδή που δεν έχει ελπίδες να εκλεγεί ο Άδωνις. Σκεφτείτε να τον είχαμε να στριγγλίζει και να τσιρίζει στην Βουλή ως αρχηγός, να βγάζει λόγους και διαγγέλματα… χρυσές δουλειές όσοι πουλούν ωτοασπίδες!

 

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Η κούφια Γη – The Hollow Earth, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Πωλείται – For sale, του Βαγγέλη Παυλίδη
Έμποροι του ανθρώπινου πόνου, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.