Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Ο Άδωνις για Πρόεδρος!, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

 

 Βαγγέλης Παυλίδης

Για την υγεία σας, προτείνεται επίσκεψη στο blog του

 

 

 

 

 

-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.jpg

 

 

Έλεγα στον εαυτό μου πως η διαδικασία εκλογής προέδρου στην ΝΔ είναι μια σοβαρή υπόθεση, το αποτέλεσμα της οποίας θα έχει επίδραση στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό του τόπου. Η κάθε εκλογή προέδρου ενός κόμματος είναι σοβαρή υπόθεση.

Να όμως τώρα που στους υποψήφιους της ΝΔ προστέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Προβληματίστηκα. Όχι απλά επειδή χάνεται κάτι απο την σοβαρότητα που λέγαμε παραπάνω. Μα και γιατί αναρωτήθηκα, υπάρχουν άραγε τόσοι ακροδεξιοί στην ΝΔ ώστε να έχει ελπίδες εκλογής ο Άδωνις; Η μήπως, ο πονηρός, γνωρίζοντας οτι δεν πρόκειται να εκλεγεί έτσι κι αλλοιώς θέλει απλά να κάνει μια απογραφή ή καταγραφή των “οπαδών” του. Για κάποια μελλοντική ευκαιρία, δηλαδή.

Αυτό το “ακροδεξιό” που είπα να μην μας ξενίζει, παρακαλώ. Ο κύριος Βορίδης -ο ομοϊδεάτης του Αδώνιδος- το είπε ξεκάθαρα: η ΝΔ πρέπει να πάει δεξιότερα… μέχρι και τον Μπαλτάκο μάλλον.

Για να σοβαρευτούμε τώρα λίγο, ευτυχώς δηλαδή που δεν έχει ελπίδες να εκλεγεί ο Άδωνις. Σκεφτείτε να τον είχαμε να στριγγλίζει και να τσιρίζει στην Βουλή ως αρχηγός, να βγάζει λόγους και διαγγέλματα… χρυσές δουλειές όσοι πουλούν ωτοασπίδες!

 

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Προαπαιτούμενα, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ – CATALONIA, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Φωτιά – Fire, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.