Πόρτα στη Ψυχολογία

O οργασμός της βενζίνης, του Δρ Θάνου Ασκητή

Spread the love

Ο νεαρός βενζινοπώλης έδειξε έκπληξη με εικόνα ευχαρίστησης όταν σταμάτησα για να γεμίσω το άδειο μου ρεζερβουάρ, βλέποντας το φωτάκι αναμμένο. Ελαφρώς δύσθυμος για την αυξημένη κατανάλωση βενζίνης του αυτοκινήτου μου, που με οδηγεί συχνά στα βενζινάδικα, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη το γλυκό χαμόγελο αυτού του νεαρού άνδρα που φάνηκε να χάρηκε πολύ που με είδε.

Προς στιγμή σκέφτηκα ότι ο καλός επαγγελματισμός του μου χαμογελάει πίσω από τα 90 ευρώ που θα μου πάρει. Στη συνέχεια όμως κατάλαβα το λόγο της χαράς του, βλέποντάς τον να με πλησιάζει ξεπερνώντας τα επαγγελματικά όρια και να μου ψιθυρίζει στο αυτί αυτό που διέλυσε τη δική μου καχυποψία:

«Γιατρέ μου, μιας και σας βρήκα εδώ, μπορώ να σας κάνω μία ερώτηση;» ψελλίζει χαμηλόφωνα, προσδίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο νόημα της ερώτησής του.

«Ασφαλώς» απαντώ εγώ και πριν προλάβω να του πω ότι βιάζομαι και ελαφρώς, αρχίζει να μου αναλύει τον πρόσφατο γάμο του, μετά από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης με την κοπέλα του, με ένα σεξ έντονο και πολύ οργασμικό, δίνοντας έμφαση στα λόγια του. Τα μάτια του είχαν ανοίξει διάπλατα, το χαμόγελο της αμηχανίας κυριαρχούσε στο πρόσωπό του και η ερώτηση έπεσε ως κεραυνός μεταξύ μας:

«Μπορεί μία γυναίκα όταν παντρεύεται να χάσει τον οργασμό της, αφού πιστεύω ότι η γυναίκα μου δεν τελειώνει τόσο εύκολα όπως πριν και πολλές φορές καθόλου!»

Η απάντησή μου καλύφθηκε από το κορνάρισμα και τη φωνή κάποιου άλλου βιαστικού πελάτη που άρχισε να χάνει την υπομονή του περιμένοντάς τον να πάει να του βάλει βενζίνη. Μάλιστα, μένοντας άφωνος γυρίζει ο νεαρός εκνευρισμένος και λέει στον αγενή εκνευρισμένο πελάτη:

«Τι κορνάρετε κύριε; Δεν βλέπετε ότι βάζω βενζίνη στον γιατρό;» Η ανάγκη μου να του απαντήσω στο ερώτημά του, μπερδεύτηκε με το γέλιο μου που αυθόρμητα έβγαλα βλέποντάς τον να «κράζει» τον ανυπόμονο επόμενο πελάτη. Τι να του πω ως απάντηση μέσα σε 10 – 20 δευτερόλεπτα;

Τι να του εξηγήσω για τον χαμένο οργασμό της γυναίκας του που ο ίδιος πιστεύει ότι προκάλεσε ο γάμος τους; Άλλωστε χρειαζόμουν και άλλες πληροφορίες, που δεν θα μπορούσαν να μπουν μεταξύ της κάνουλας της αντλίας του δικού μου ρεζερβουάρ, του άγριου βλέμματος του επόμενου πελάτη αλλά και της δικής του αγωνίας να πάρει τη γνώμη του ειδικού. Προσπάθησα μόνο να του πω να μην ανησυχεί, να χαλαρώσει και να μην κυνηγάει τον οργασμό της, αφού όπως μου είπε είχαν έντονη σεξουαλική ζωή πριν το γάμο. Προτού κλείσω την φράση, γυρίζει και μου λέει:

«Μήπως με έχει βαρεθεί; Μήπως την πιέζω να κάνει σεξ μαζί μου γιατί εγώ είμαι και πολύ σεξουαλικός και εκείνη δεν το θέλει;» Αισθάνθηκα ότι τα ερωτήματα που προφανώς μπορεί και να ακολουθούσαν αν συνέχιζα να του δίνω ευκαιριακές απαντήσεις, μπροστά και σε έναν επόμενο πελάτη που είχε έρθει και περίμενε καρτερικά να βάλει βενζίνη. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητό μου, του είπα όσο πιο ήρεμα μπορούσα:

«Ξέχασε το θέμα αυτό, μην την πιέζεις και μην αγχώνεσαι βάζοντας στο μυαλό σου ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με τον οργασμό, μην την φορτώνεις άλλο!»

Έκλεισα την πόρτα του αυτοκινήτου μου και έφυγα, ερωτώμενος αν τον κάλυψα αλλά και βλέποντας για μία ακόμα φορά μπροστά μου έναν άνδρα που μετά από 4 περίπου χρόνια σχέσης με τη γυναίκα του, να τον κυνηγάει το σύνδρομο του οργασμού της.

Τελικά ο άνδρας κάνει σεξ για τη γυναίκα, μονολόγησα ανοίγοντας το ραδιόφωνό μου για να ξεφύγω ίσως από το πολυβόλο των ερωτημάτων που ο συμπαθής νεαρός βενζινοπώλης μου πρόσφερε γεμίζοντας το ρεζερβουάρ του αυτοκίνητό μου.

Οργασμός, μία λέξη με πολλά νοήματα και αρκετές προσδοκίες.

Η κορύφωση ενός σεξ που μετράει την αρρενωπότητα και τη θηλυκότητα σε ένα απόλυτο αποτέλεσμα:

«Θα ξαναβρεθούμε;»

Δρ Θάνος Ασκητής

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
10 διατροφικές συνήθειες που αυξάνουν την ερωτική επιθυμία, του Θάνου Ασκητή
Λίγες σκέψεις και ευχές για το 2015!, του Θάνου Ασκητή
Εθελοντισμός, του Ιωάννη Χουρδά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.