Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

No mo e-mails!, του Γιώργου Σαράφογλου

Spread the love

Γιώργος Σαράφογλου

 

 

 

Γιώργος Σαράφογλου  

 

 

Ο άσχετος καθ’ όλα Τραμπ προειδοποιεί μην τυχόν και ειναι οι εκλογές “στημένες” εναντίον του. Και ξεσηκώνει τους οπαδούς του.

Το καλλίτερα προετοιμασμένο άτομο για την προεδρία – κι αυτο δεν ειναι άλλο απο την Χιλλαρι – αντιμετωπίζει ενα απίστευτο μπαράζ απο δήθεν ενοχοποιητικά στοιχεία που αφορούν “απόρρητα” emails που έστελνε κατα την διάρκεια που ηταν υπουργός εξωτερικών.

Αυτα τα “απόρρητα” emails λένε οι επικριτές της οτι τα έςτελνε μέσω μη ασφαλισμένων γραμμών και ως εκ τούτου διακινδύνευε την ασφάλεια του κράτους. Προγενέστεροι Υπ.Εξ. χρησιμοποιούσαν ακριβώς τις ίδιες γραμμές επικοινωνίας διχως κανένα πρόβλημα.

Ο διευθυντής του FBI – ρεπουμπλικανός διορισμένος απο τον Ομπάμα – ενώ τον Ιούλιο ξεκαθάρισε οτι μπορει λανθασμένα η Χιλλαρι να χρησιμοποίησε όχι και τόσο απόρρητες γραμμές επικοινωνίας, δεν βρήκαν στοιχεία που να δείχνουν υποκλοπές απόρρητων μηνυμάτων. Οπότε, αν και φέρθηκε η Χιλλαρι ανεύθυνα, μυστικά δεν διέρρευσαν. Εχθές, έντεκα ημέρες πριν τις εκλογές, ο κύριος FBI ανακοινώνει ότι βρήκαν και άλλα emails που πρέπει να εξεταστούν. Τι ρόλο παίζει αυτός ο κύριος αυτή την στιγμή;

Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι με το ζόρι προσπαθούν “διάφορες δυνάμεις” να στήσουν παιχνίδι εναντίον μιας ικανότατης γυναίκας για να την εκτροχιάσουν! Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πώς μια ικανή κι εξυπνότατη γυναίκα προηγείται με το ζόρι μονο 5-6 μονάδες -και ακομα κινδυνεύει – απο εναν μισογύνη-βιαστή, ρατσιστή, μεγαλομανή-νάρκισσο, αλαζόνα, φοροφυγά, δημαγωγό και -τελείως ακατάλληλο για τέτοιο αξίωμα – ο οποίος έχει προσβάλει από τον Πάπα μέχρι ανάπηρους, βετεράνους πολέμου, πρόσφυγες, γυναίκες, ΜΜΕ, στοχοποιημένους δημοσιογραφους, κλπ.

Οι εκλογές δεν μπορούν να “στηθούν” όπως προειδοποιεί ο Τραμπ, αλλά βλέποντας και ακούγοντας τον, ίσως να … έπρεπε!

 

hilari1.jpg

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Φ.Χατζηδιάκος: “Εικονική πραγματικότητα είναι οι σκαλωσιές και οι εργολαβίες; Εμείς δεν βάλαμε τα ΜΜΕ στο παιχνίδι για να προωθήσουν το έργο μας”. Το καυστικό σχόλιο του Δημάρχου Ρόδου στην εσπερίδα για την Μ.Π.
Μ. Γλυνός από Λειψούς και Πάτμο:  Ανοιχτές πόρτες, συνεργασία και διάλογος από την επόμενη ημέρα των εκλογών
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά…, του Νίκο Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.