ΕΥ ΖΗΝ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

ball-625908_960_720.jpg

 

 

Κριός

Ο μήνας Ιούνιος σου υπενθυμίζει το κάρμα σου και σου λέει πως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τα οικογενειακά, τα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Δεν μπορείς να το αποφύγεις! Μπορεί να έχεις ουρανοκατέβατες εξελίξεις, από επισκευές που πρέπει να κάνεις ξαφνικά μέχρι αγχωτικές καταστάσεις που έχει να κάνει με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σου αλλά εσύ δεν μασάς. Έχε τον νου σου γύρω στις 9 του μήνα, αφού ο πλανήτης της τύχης Δίας σου χαμογελάει και σου δίνει την ευκαιρία να τα καταφέρεις. Ξέρεις εσύ…

Φράση κλειδί: Προσευχή, βράδυ πρωί.

 

Ταύρος

Η αισθησιακή Αφροδίτη, που είναι και ο κυβερνήτης σου, είναι στο πλάι σου από τις 6 του μήνα. Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και τα βλέμματα που πέφτουν πάνω σου είναι γεμάτα θαυμασμό. Η αυτοπεποίθησή σου περνάει σε άλλο επίπεδο αφού εσύ δεν μπορείς πια να κρύψεις τον ενθουσιασμό σου. Ο ενεργητικός πλανήτης Άρης, που είναι στον ευαίσθητο Καρκίνο από τις 4 του μήνα, σου προσθέτει γλύκα, σε κάνει πιο επικοινωνιακό και τώρα μπορείς επιτέλους να τρέξεις και να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητές σου. Από τις 9 του μήνα θα δεις να μπαίνουν και τα επαγγελματικά σου σε τάξη.

Φράση κλειδί: Τακτοποίηση τώρα !

 

Δίδυμοι

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε αγαπημένα μου Διδυμάκια. Ο μήνας Ιούνιος έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο επικοινωνιακός Ερμής, ο κυβερνήτης σου, θα σε ευνοεί από τις 7 του μήνα έως και τις 21, κάτι που σε κάνει να λύσεις όλα σου τα θεματάκια στην δουλειά, στο σπίτι, με τους φίλους, τους συνεργάτες, με όλα αυτά που θες να βάλεις σε μια τάξη για να προχωρήσεις σε άλλα. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, σε όλα τα επίπεδα. Η ερωτική Αφροδίτη σου «παρανανοίγει» τα μάτια και δεν φαίνεται να είσαι και τόσο σίγουρος πως θες υποχρεώσεις, σοβαρές σχέσεις, δεσμεύσεις… ο έρωτας καραδοκεί και μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Φράση κλειδί: Ένα καυτό καλοκαίρι ξεκινά.

 

Καρκίνος

Από τις 4 του μήνα ο δυναμικός πλανήτης Άρης σου χτυπά την πόρτα, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Σε ζωντανεύει, σου δίνει ενέργεια, σε κάνει πιο δυναμικό από ποτέ. Δεν σημαίνει όμως πως ότι βάλεις στο μυαλό σου γίνεται κιόλας. Υπομονή και επιμονή. Αν θες κάτι πραγματικά, βάλε στόχο και οι πιθανότητες επιτυχίας θα αυξηθούν. Από τις 9 του μήνα, με τον τυχερό Δία στον διπλωματικό Ζυγό, θα απολαύσεις την ζεστασιά της οικογένειάς σου, των φίλων σου και θα αναπτερωθεί το ηθικό σου και πάλι.

Φράση κλειδί: Πίστευε και μη ερεύνα.

 

Λέων

Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 6 του μήνα είσαι και πάλι στο επίκεντρο, έτσι όπως σου αρέσει. Νιώθεις πως μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμη και τον δυσκολότερο αντίπαλο, να συναντήσεις τους σωστούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις επαγγελματικά. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και η μια συνάντηση διαδέχεται την άλλη. Φίλοι, γνωστοί, υποψήφιοι γαμπροί, μελλοντικοί πελάτες, όλοι θέλουν να σε συναντήσουν. Είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρόσεξε όμως τις άσκοπες αναλαμπές του παρελθόντος. Δες τις πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά σου και επηρεάσου από τα σωστά άτομα δίπλα σου, ξέρεις, αυτά που θέλουν το καλό σου.

Φράση κλειδί: «Ότι είναι παρελθόν, είναι πρόλογος.» (Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564-1616)

 

Παρθένος

Ένταση και εκνευρισμός επικρατούν στα επαγγελματικά σου. Δεν έχεις αποφασίσει ακόμη αν ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι ο σωστός. Νιώθεις πως πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς την αξία σου, να περνάς από τεστ, να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και όλα αυτά δημόσια. Από τις 9 του μήνα το τοπίο στα επαγγελματικά βέβαια ξεκαθαρίζει και καινούργιες συνεργασίες φαίνονται στον ορίζοντα, αν είναι αυτό που ζητάς πραγματικά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να «σπρώξεις» αυτό το ακίνητο που ήθελες να πουλήσεις, να κάνεις το σωστό μάρκετινγκ για τα προϊόντα σου, να διαλέξεις τους σωστούς συμμάχους, να κάνεις αυτό το βήμα που φοβόσουν…

Φράση κλειδί: Αν δεν το προσπαθήσεις, δεν θα το μάθεις ποτέ.

 

Ζυγός

Αγωνίζεσαι, ιδρώνεις, νιώθεις πως δεν φτάνουν όλα αυτά που κάνεις. Νιώθεις αδύναμος, «λίγος» και η επαγγελματική σου ζωή έφτασε στο τέλμα της; Είναι μια δύσκολη εποχή για σένα και οι εντάσεις δεν λείπουν ούτε στην δουλειά αλλά ούτε και στην οικογένεια. Από τις 9 του μήνα, που ο πλανήτης της τύχης Δίας θα κάνει την λαμπερή εμφάνιση στο ζώδιό σου, όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Μην φοβάσαι την ταχύτητα, ακολούθησε το «κύμα» και θα δεις πως θα σε βγάλει μακριά από τους δισταγμούς, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τα προσωπικά πάθη. Ήρθε η ώρα να βάλεις τις σωστές βάσεις για το μέλλον.

Φράση κλειδί: Για όλα τα πράγματα υπάρχει ο σωστός χρόνος.

 

Σκορπιός

Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9 του μήνα θα αισθανθείς μια ανακούφιση. Θα αισθάνεσαι πως οι γύρω σου σε καταλαβαίνουν, ο άνθρωπός σου σου συμπαραστέκεται στ’ αλήθεια και πως ακόμη και οι δυσκολότερες ημέρες έχουν και τα καλά τους τελικά. Ακόμη και ο δυναμικός πλανήτης Άρης στον ευαίσθητο Καρκίνο και η αισθαντική Αφροδίτη στον σταθερό Ταύρο είναι με το μέρος σου. Ενέργεια, μαγνητισμός και αποφασιστικότητα. Ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνα για σένα, σου ανοίγει πόρτες, σε φέρνει σε επαφή με τον εαυτό σου και τους άλλους και σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να τα καταφέρεις.

Φράση κλειδί: «Η καλύτερη στιγμή να διορθώσεις τη στέγη είναι όταν ο ήλιος λάμπει.» (Τζων Κέννεντυ, 1917-1963)

 

Τοξότης

Ο δύσκολος πλανήτης Κρόνος κάνει βόλτες στο ζώδιό σου και ταράζει λιγάκι τα νερά. Εμπόδια, κρισούλες, αποδοκιμασίες και δεσμεύσεις είναι μες το πρόγραμμα αυτόν τον μήνα. Ο Ποσειδώνας δεν βοηθάει την κατάσταση, αφού δημιουργεί αυταπάτες και δεν σε απογειώνει όσο θα ήθελες τελικά. Μπορεί να αισθάνεσαι πως ο κόσμος γύρω σου δεν είναι αυτός που θα ήθελες να ζεις και να σε επηρεάζει αρνητικά, αλλά δεν είναι καιρός για να χάνεις τις ελπίδες σου. Πρέπει να οργανώσεις την ζωή σου πάσει θυσία. Επέλεξε τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου, για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Προσοχή στα οικονομικά και στις εσωτερικές εκρήξεις. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου σωστά!

Φράση κλειδί: «Μια συννεφιασμένη μέρα δεν μπορεί να τα βάλει με μια ηλιόλουστη προδιάθεση.» (Γουίλιαμ Άρθουρ Βάρντ, 1921-1994)

 

Αιγόκερως

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις είναι στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξεις τις καταστάσεις. Ήρθε η ώρα της δράσης. Ο τρόπος που βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους αλλάζει, ο άνθρωπος που επέλεξες να είσαι μαζί του ίσως να είναι απλά ένας ξένος και ο στενός σου συνεργάτης η αιτία που δεν πήρες την προαγωγή που περίμενες. Προσοχή! Είσαι όμως τυχερός στην ατυχία σου, αφού ο τυχερός Δίας στον διπλωματικό Ζυγό σε ανακουφίζει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, όσο και αν απογοητευθείς τελικά. Άσε όλα αυτά που δεν σου κάνουν καλό πίσω σου και προχώρα.

Φράση κλειδί: Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αισθάνεσαι την καθημερινότητά σου να αλλάζει; Νιώθεις πως έχεις ανάγκη από αγάπη, συμπαράσταση, ηθική και συναισθηματική; Η υποστήριξη που περίμενες δεν είναι έτσι ακριβώς όπως την φανταζόσουν; Μην ανησυχείς. Τα θέματα που σε απασχολούν αυτόν τον μήνα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την δουλειά, την οικογένειά σου και την ψυχική σου κατάσταση, δηλαδή με λίγο από όλα. Οι εκνευρισμοί δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα, αλλά αν το πάρεις απόφαση πως δεν πρέπει να αντιστέκεσαι στις αλλαγές, πως πρέπει να παραδοθείς στην εποχή που ζεις και να αποφύγεις οποιεσδήποτε συγκρούσεις, τότε θα λάβεις την αγάπη που σου αναλογεί. Άνοιξε την καρδιά σου. Πρόσεχε το σώμα σου.

Φράση κλειδί: «Η αγάπη είναι ο σκοπός. Η ζωή είναι το ταξίδι.» (Όσσο, 1931-1990)

 

Ιχθύες

Ο δύσκολος Κρόνος συνεχίζει να σας προσθέτει εμπόδια στον δρόμο σας ευαίσθητά μου ψαράκια. Ο παραπλανητικός Ποσειδώνας σας ξεγελάει και εκεί που λέτε «ουφ, τα κατάφερα», να σου και η απογοήτευση. Δύσκολοι καιροί και εσείς δεν ξέρετε τι να πρωτομαζέψετε. Με τον δυναμικό Άρη στον ευαίσθητο Καρκίνο όμως, από τις 4 του μήνα, αρχίζει μια ευνοική περίοδος σε ότι αφορά τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις. Θέλετε να ξαναδείτε τους φίλους σας, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να αποδράσετε από την μίζερη πραγματικότητα και τα καταφέρνετε. Η επαγγελματική σας ζωή δεν είναι και τόσο θλιβερή όσο πιστεύετε τελικά, αφού ο Δίας σας δείχνει ευκαιρίες, επαγγελματικές συνεργασίες που κρύβουν μικρά δώρα. Ήρθε η ώρα να ανασάνεις…

Φράση κλειδί: «Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της.» (Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885)

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Κουβέντες του WC!, του Γιώργου Σαράφογλου
ΔΙΟΝ, ο υπέροχος ιερός τόπος του Δία (Μέρος Α΄), της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου
Ευχές από τον Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.