Αναγνώστες

Μικρές αγγελίες, της Ματίνας Ράπτη-Μιλήλη

11805980_1612074449065268_1929602863_n.jpg

11805980_1612074449065268_1929602863_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ματίνα Ράπτη-Μιλήλη

 

 

 

 

 

gun-thug-art-79297ed473046d0d-650x4331.jpg

 

 


Ψάχνω διαρήκτη μικρού έως μεσαίου μεγέθους, ευέλικτο και με μικρό σωματικό βάρος, για καθαρισμό αχανούς χαμηλού παταριού. Ο ιδανικός υποψήφιος δεν θα πρέπει να πάσχει από κλειστοφοβία, συχνοουρία και αχρωματοψία, για να μην μου κατεβάζει άλλα αντ΄άλλων κούτες και σακούλες.

Αναζητώ ντουλάπα ευρύχωρη, αρωματισμένη, με καλό εξαερισμό σε σπίτι νοικοκυρεμένο με καλή σειρά και τάξη . Ντουλάπες με κρεμάστρες σιδερένιες απορίπτονται για να μην βγάλουμε κανένα μάτι καθώς και εκείνες που οι νοικοκυρές χρησιμοποιούν ακόμα ναφθαλίνη σε μπαλίτσες γιατί είμαι αλλεργικός. Θα προτιμούνται walk in closets που επικοινωνούν με εσωτερικό μπανάκι και ει δυνατόν, παραθυράκι διαφυγής.

Ζητούνται διαρρήκτες με εμπειρία στην παρατεταμένη παραμονή σε ντουλάπα τρίφυλλη, για φύλαξη από άλλους διαρρήκτες, σε εξοχικό που είναι κλειστό για την χειμερινή περίοδο.

Προσφέρεται ημιδιατροφή με κονσέρβες . Δεκτές μόνο μη σοβαρές προτάσεις.

Είσαι διαρρήκτης, θέλεις να μπορείς να κρύβεσαι σε ντουλάπες, πατάρια, μπαούλα, ντιβανοκασέλες και άλλα έπιπλα αποθήκευσης χωρίς να παθαίνεις κρίσεις πανικού; Θέλεις να περνάνε οι ώρες και εσύ να αισθάνεσαι πως έχουν περάσει μόνο μερικά λεπτά; Θέλεις να μπορείς να αναστέλεις τις σωματικές σου ανάγκες για όσο χρειαστεί η αστυνομία να ερευνήσει πόντο πόντο τον χώρο εργασίας σου; Εμείς έχουμε την λύση. Η εταιρία Δαλάι Λίμα είναι εδώ για να σε βοηθήσει! Αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία, αυτοϋπνωτισμός και άλλες πρακτικές μπορούν να σε κάνουν αόρατο στις τις διωκτικές αρχές για όση ώρα εσύ το επιθυμείς. Και μην ξεχνάς…Ο,τι δεν σε συλλαμβάνει …σε κάνει μάγκα!

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Προσωποπλαστική: μια νέα λέξη, του Χάρη Ζαβρίδη
Δυο ποιήματα “Χωρίς πυξίδα” του Κώστα Σκανδαλίδη
Προσευχή, του Γιώργου Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.