Αναγνώστες

”Μία” τέτοια τηλεόραση θέλουμε. Ζήτω μας!, του Δημήτρη Κατσούλα

 

* Ο Δημήτρης Κατσούλας είναι αναγνώστης της Πόρτας 

 

Αρσάκειο, School Of Arts, πρώτη καριέρα στην τρισκατάρατη και προβληματική ΕΡΤ. Ε,και ; Kι άλλοι έχουν κορνιζαρισμένα πτυχία όπου κάθε πρωί και βράδυ σταυροκοπιούνται μπροστά τους.

Συνέχεια ”’Απογευματινή”,”ΑΝΤ1”.Αλλάζουμε διαδρομή-πιο μακρινή αυτή από το Μαρούσι-και κατευθυνόμαστε προς Παιανία μεριά(Alpha).

Γυρίζουμε πίσω, Δυτικά Προάστια, Alter.

Έρχονται τα γνωστά οικονομικά “προβλήματα” και πρέπει με ελαφρά πηδηματάκια να την κάνουμε.

Κατηφορίζουμε προς Ρέντη στάση, star.

Τούτο το κορίτσι είναι αξιόλογο. Έχει τσαγανό βρε παιδί μου. Πιάνει τη πέτρα και τη στίβει. Πού θα πάει,πού θα πάει δεν θα στεριώσει η δουλειά; Μα για πρωινάδικο πάντα μιλάμε.

Για πρωινάδικο; μα αυτό το αγέρωχο πρόσωπο-για την Τατιάνα Στεφανίδου μιλάμε τόση ώρα-δήλωσε στο γυαλί ότι:”είναι ύβρις για τον Ευαγγελάτο το να λες ‘ότι θα κάνει πρωινάδικο,να μαγειρεύει και να λέει τα ζώδια”.

Μη, κοιτάς, εγώ είμαι άλλη περίπτωση, μου πάει εμένα παιδί μου το πρωινάδικο, έχω κι αν δεν έχω,θα βρω τις λύσεις. Έχω τσαγανό είπαμε.

Και νά’σου λοιπόν οι ”εκπομπές”: ”Γυάλινος Τοίχος”(σπάσαμε τα μούτρα μας επάνω του),”Φύλλο και φτερό” (και…πούπουλα), ”Αξίζει να το δεις”(και…να το ζεις) και μένουμε μόνοι με την ”Μία”, στο star στανταρ και στη 1 η ώρα το μεσημέρι.

Βρε παιδάκι μου, τί είναι αυτό που πιάνει όλους αυτούς τους μορφωμένους και καλλιεργημένους ανθρώπους που, ντε ρε με ντε . Πρέπει να βγουν στο κρύσταλλο για να μας δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό;

Οικονομικοί πάντως οι λόγοι, δεν πρέπει νά’ναι. Υπαρξιακοί; Ούτε, νομίζω. Να γίνουν γνωστοί ανά το Πανελλήνιο;ούτε.Τίποτα,ένα και μοναδικό είναι το κίνητρό τους:να διαμορφώσουν τα πολιτιστικά πράγματα του χώρου που λέγεται τηλεόραση. Ναί,αυτός είναι ο λόγος ο γ@@@ένος, αυτός !

 

Για πήγαινε,βρε συ Νάντια απο κει ενα πρωί. Πήγαινε,και γυρνώντας περιμένω βαρβάτα” πράματα” να μου πεις.
Το ότι θα δεις μια θεά να σε περιμένει,δεν είναι μυστικό,το ξέρω.Το ότι το μεικ απ έχει μπει με σπάτουλα μπογιατζή κι αυτό επίσης γνωστό. Εγώ σε περιμένω να μου πεις τα πιπεράτα πράγματα παιδί μου,αυτά έχουν σημασία.

 

Θέλω να μου πεις-αν το ακούσεις βέβαια-ποιος τη νύχτα έβγαλε το σκυλάκι του βόλτα,αν η γειτόνισσα φώναζε στο σύζυγο τη νύχτα: ”Χαράλαμπε,κανόνισε το νοίκι γιατί αύριο μας πετάνε έξω”, αν έχουν τενεκέδες με κρεμάμενες σακούλες ψωμιών-ναι εκεί μέσα στο studio-,αν μοιράζουν παπούτσια μισότριβα,αν,αν..αυτά τα δείς. Τέτοια περιμένω να μου φέρεις νέα.

Εάν τελικά, δεν μπορέσεις εσύ να να τα μάθεις, θα ρωτήσω εγώ τότε την Τατιάνα, τον Λιάγκα, την Ελένη, το Σεφερλή…θα μου τα πουν εμένα γιατί μου έχουν εμπιστοσύνη, με ”πάνε” και τους ”πάω” εγώ, άκου που σου λέω .

Α, βρε Νάντια, πες μου λίγο για τα μαγειρευτά που κάνουν, για τις γυμναστικές, για τη μόδα που μας περιμένει τώρα την άνοιξη, για τα ζώδια. Τί; Τίποτα δεν πήρες χαμπάρι, θαμπώθηκες παιδάκι μου με τις ομορφιές και τους προβολεις;
 Τουλάχιστον, μήπως έμαθες κάτι για τα βιβλία τους που ετοιμάζουν να εκδώσουν; Ούτε αυτό; Τί να σου πω τότε; Ότι είσαι ”Μία” απο δαύτους… 

Καλή αντάμωση φίλοι σ’ ένα πρωινάδικο.’Όποιο και νά’ναι αυτό,δεν έχει σημασία. 

Εγώ πάντως, θα λάμψω δια της απουσίας μου.

 

και μια δήλωση που έφτασε την ώρα που το κείμενο βρισκόταν στο πιεστήριο:

 

Άντζελα-Λαίδη Δημητρίου ”πάντα βγαίνω στη σκηνή χωρίς εσώρουχο. Μαρκάρει στα ρούχα και δεν φαίνεται ωραίο”

 

Καληνύχτα μας!


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Τα εν οίκω…
Η μεταβλητή του εαυτού μας χρειάζεται, φίλε, του Θεόδωρου Καραγιάννη
13015010_1702285126710866_1926565307_n.jpg
Το δικό μου ελάφι, της Ματίνας Ράπτη-Μιλήλη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.