ΕΥ ΖΗΝ

Με Καζαντζάκη εύχεται ο Δήμαρχος Ρόδου για το Πάσχα!

14632536_10153966077892844_1753843094_o.jpg

14632536_10153966077892844_1753843094_o.jpg 

  

 

  Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου

    

 

 

 

 

 

 

eyxesdimaros.jpg

 

 

 

Η Σταύρωση και η Ανάσταση του Ιησού, στην πορεία της ανθρωπότητας αποτελεί το κορυφαίο γεγονός, που ξεπερνά τα όρια του χρόνου και του χώρου και συνδέει την πορεία της ζωής του ανθρώπου με την αιώνια προσδοκία της Ανάστασης.


Για εμάς τους Χριστιανούς, η «Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου» είναι ξεχωριστής σπουδαιότητας και αξίας, με συμβολισμούς και απαράγραπτα διδάγματα, που έχουν σχέση με την πορεία του Θεανθρώπου προς τον Γολγοθά, την «΄Ακρα Ταπείνωση Του», τον «Επιτάφιο Θρήνο», την Υπέρτατη θυσία Του.

Το Πάσχα, αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία εγκαινιάζεται ένας νέος κόσμος, όπου η ίδια η φύση συμμετέχει στη νίκη της Αναστάσεως, της ανανέωσης και της αναγέννησης.

Σ’ αυτήν την πορεία του αιώνιου κύκλου της ζωής και του θανάτου συμμετέχουμε με πίστη και αγάπη για να «επαναφέρουμε στη ζωή» την «τραυματισμένη» από την ασυνειδησία, την δυσθυμία, την επίκριση, τον απομονωτισμό, πορεία ζωής στον δρόμο της ανασύστασης των εσωτερικών μας δυνάμεων της υπέρβασης και της συναδέλφωσης.

Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σηματοδοτεί την Ανάσταση της Πατρίδας μας προς το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας και ειδικότερα για τον τόπο μας το «Αναστάσιμο Φως» να δείξει τον δρόμο στους κυβερνώντες για την ισότιμη αντιμετώπιση των νησιωτών.


«Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση».

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο 2020, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Παύλος Σάμιος: ο εξοχότατος εκπρόσωπος της Θεάς-Τέχνης [εικόνες]
Η 92χρονη που έγινε μόδα για τις πέντε απλές συμβουλές!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.