Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Making Waves: Το μεγαλείο της Δάφνης Βαλέντε 13 & 14 Απριλίου στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel

Spread the love

 

 


Daphne Valente Designer Collections στην Έκθεση-Bazaar Selections Spring 2019, το Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Απριλίου, ώρες 11.00 με 20.00, στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel. 

Μετά από 10 χρόνια απουσίας από τις πασαρέλες, η Δάφνη Βαλέντε επέστρεψε με στόχο να ‘ταράξει τα νερά’ της Ελληνικής μόδας, παρουσιάζοντας την συλλογή της ‘Making waves’, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας A.X.D.W. του Νοεμβρίου.

Με πηγή έμπνευσης την αγάπη της για τη θάλασσα, η συλλογή της Δάφνης για το καλοκαίρι 2019, επιχειρεί να αφυπνήσει συνειδήσεις με στόχο την διάσωση των ωκεανών από τα σκουπίδια.

Τυπωμένα με θαλασσινά εμπριμέ, τα αγαπημένα της γλυπτά πλισέ, σε Μεσογειακά χρώματα, κινούνται ανάλαφρα θυμίζοντας τον κυματισμό της θάλασσας.

Κύματα από πλισέ λωρίδες σχηματίζουν μανίκια, ημικύκλια δίνουν φάρδος σε φούστες και φορέματα, ενώ κυκλικά κομμένα υφάσματα, τυλίγονται γύρω από το σώμα σε μια σύγχρονη εκδοχή του χιτώνα.

Τα αξεσουάρ γίνονται από ανακυκλωμένα υλικά και η συλλογή συμπληρώνεται με μαγιό που συνδυάζονται με αέρινα θαλασσινά κιμονό και εσάρπες.

Η παρουσίαση της συλλογής ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό φινάλε!

Το μοντέλο βγήκε στην πασαρέλα φορώντας ένα νυφικό που θύμιζε υψηλή ραπτική από μακριά, αλλά από κοντά οι θεατές είδαν με έκπληξη ότι ήταν φτιαγμένο από πλαστικές σακούλες, μπουκάλια, καλαμάκια δηλαδή από όλα τα πλαστικά είδη που ξεβράζονται στις ακτές η βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Στην επιστροφή το μοντέλο γυρνώντας προς τους θεατές, έσκισε το νυφικό αποκαλύπτοντας ένα φόρεμα τυπωμένο με την ήρεμη γαλάζια θάλασσα συμβολίζοντας με αυτόν τον προκλητικό τρόπο την επιτακτική ανάγκη απαλλαγής της θάλασσας από τα πλαστικά.

Οι συλλογές ρούχων της Δάφνης διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα, ξενοδοχεία και resorts όπως τα: Gee list, Apoella, Showroom by Al Giga, Amanzoe, Amada Colossus, Passiphae, ενώ οι πλισέ εσάρπες βρίσκονται στα Μουσεία Μπενάκη, Λαλαούνη, στο Ίδρυμα Νιάρχου, στο Radisson Blu Park Hotel και στο ‘House of Colors’.

Τέλος με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στο site www.daphnevalente.com/shop λειτουργεί eshop με τα αγαπημένα πλισέ αξεσουάρ. 

 3-5 AXARLIAN STREET, ATHENS 10563 GREECE TEL: +30210 3242260     e-mail: [email protected] Web site: www.daphne-valente.com


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ένα μικρό δώρο, του Γρηγόρη Βαλτινού
Η πρωινή μου αφύπνιση, του Δημήτρη Κατσούλα
Άγιε μου Βασίλη… Θέλω…, του Γιώργου Πίτσου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.