Ανοιχτή πόρτα

“MAGA” Monkeys!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη.

Την περασμένη Πέμπτη άρχισαν οι ακροάσεις από την ειδική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων που εξετάζει την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021 από οπαδούς του Τραμπ.

Αν και η επιτροπή έπρεπε να είναι δικομματική και να απαρτίζεται απο Δημοκράτες και Ρεπουμπλικάνους, μόνο η ρεπουμπλικανή Λιζ Τσένεϊ – κόρη του πρώην αντιπροέδρου του George Bush του νεώτερου – δέχθηκε να συμμετάσχει και μάλιστα είναι η μόνη από τους ρεπουμπλικάνους που είναι επικριτική και κρατάει τον Τραμπ αποκλειστικά υπεύθυνο για τα έκτροπα εκείνης της ημέρας.

Ασφαλώς αυτή η γενναία πολιτικός είναι στην μπούκα του Τραμπ ο οποίος έχει εξαπολύσει έναν αγώνα εναντίον της για να μην επανεκλεγεί.

Στις 6 Ιανουαρίου ως απο θαύμα γλίτωσαν απο τον εξαγριωμένο όχλο ο Αντιπροέδρος Πενς, η  Προέδρος της Βουλής Πελόση και πολλοι άλλοι πολιτικοί που είχαν συγκεντρωθεί για να κυρώσουν την εκλογή του Μπάιντεν.

Το λουτρό αίματος απεφεύχθη αλλά η Δημοκρατία τραυματίστηκε και όπως αποδεικνύεται απο όλα τα στοιχεία της έρευνας της επιτροπής και του FBI ο μόνος υπαίτιος και υποκινητής ήταν – και παραμένει – ο Τραμπ!

* MAGA (Make America Great Again)

Με αυτό το σύνθημα – Κάντε την Αμερική Μεγάλη και Πάλι – κατάφερε ο Τραμπ να πλανέψει ανεγκέφαλους Αμερικανούς και να απαγάγει το ρεπουμπλικανικό κόμμα.

SHARE
RELATED POSTS
Η Διαχρονική κι Ανίατη Πανδημία μας-Our Chronic and Incurable Pandemic, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou
Ψήφισμα ΠΟΕΣΥ για αυτόφωρες διαδικασίες εις βάρος Δημοσιογράφων
«Υπεύθυνη Διαβεβαίωση»! – “A Responsible Assurance”!, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.