Πόρτα στην Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Δεν θα γίνουν υπαναχωρήσεις, ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο

Spread the love

 

Εξήρε τη στάση της Σοφίας Σακοράφα που δεν τήρησε την κομματική πειθαρχία και καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο την περίοδο που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

 

Προειδοποιητικά μηνύματα προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν στην κατάληξη των διαπραγματεύσεων και την ενδεχόμενη συμφωνία περιλαμβάνει η εισαγωγική τοποθέτηση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την συνέντευξη Τύπου για τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

 

«Δεν επιτρέπεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο να γίνουν υπαναχωρήσεις για αυτά που κατακτήθηκαν με αίμα και θυσίες» είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής σχολιάζοντας τη φράση του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη πως «υπογραφή στην κατάργηση της Δημοκρατίας δεν μπαίνει, ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο».

 

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο το μήνυμά της λέγοντας «τα λόγια του κ. Κασιμάτη θα μπορούσαν να είναι υπόμνηση προς εκείνους που λένε ότι βάζουν υπογραφές με το πιστόλι στον κρόταφο και προς τους βουλευτές που λένε ότι ψηφίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο».

 

Σε άλλο σημείο δε εξήρε τη στάση της κυρίας Σοφίας Σακοράφα, που δεν τήρησε την κομματική πειθαρχία και καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο την περίοδο που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αντιμετώπιση τουρκικής προκλητικότητας, του Σπύρου Ταλιαδούρου
Από υφέρπων φανερός ο νεο-αντιδημοκρατισμός της ΝΔ με την μορφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου
potami.jpg
21 θέσεις και 11 “πιστεύω” του Σταύρου Θεοδωράκη-Ένα βήμα πριν τον επικεφαλής της Κεντροαριστεράς

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.