Πόρτα στην Πολιτική

Καταπέλτης ο Σταύρος Θεοδωράκης για την διαφθορά του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορία της Κόκκινης Πόλης, του Σταύρου Θεοδωράκη
Spread the love

Η ιστορία της Κόκκινης Πόλης, του Σταύρου Θεοδωράκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι επικεφαλής

της πολιτικής κίνησης “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”

και βουλευτής Θεσσαλονίκης 

 

 

 

 theo.jpg

 

 

 

 

 

Με στοιχεία και ονόματα το Ποτάμι στη συζήτηση για τη διαφθορά.

 

Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για θέματα της Δικαιοσύνης, όπου κατήγγειλε με συγκεκριμένα στοιχεία πολλές περιπτώσεις διαφθοράς και διαπλοκής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στη σχέση της Βασιλικής Θάνου με τον ΣΥΡΙΖΑ και την επιλογή της για την Προεδρία του Αρείου Πάγου λέγοντας: «Επιλέξατε την κυρία Θάνου αφού πρώτα είχε δώσει εξετάσεις στην Κουμουνδούρου. Ήταν δικαστής αλλά θεωρούσε “παράνομο, απεχθές και επονείδιστο” το χρέος. Ήταν δικαστής αλλά έστελνε επιστολές στον Γιούνκερ λέγοντάς του ότι ο λαός στηρίζει την κυβέρνησή στον αγώνα της κατά της λιτότητας και βεβαίως ανταμείφθηκε». Στη συνέχεια τόνισε: «Η κυβέρνηση έδωσε πειθαρχικές αρμοδιότητες στην κυρία Θάνου με μια τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο για να εξασφαλιστεί η υπακοή των δικαστικών λειτουργών. Πολλοί συνταγματολόγοι μιλούν για παραβίαση του Συντάγματος, παραβίαση που παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα». Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε μαύρη μέρα για τη δικαιοσύνη την 18η Μαρτίου, ημέρα που αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα επισημαίνοντας ότι η καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης είναι ντροπιαστική καθότι μόνο η δικαιοσύνη κάνει ίσους τους ανθρώπους.

 

Χρησιμοποιώντας επιθετική γλώσσα αναφέρθηκε και στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο λέγοντας: «Είχε εμπλακεί σε σειρά σημαντικών πολιτικών υποθέσεις τις οποίες, αντί να τις διαλευκάνει, συνήθως τις έθετε στο αρχείο. Είχε ασχοληθεί με καταγγελίες για ύποπτες χρηματοδοτήσεις των παλιών κομμάτων εξουσίας. Κανένα συμπέρασμα – στο αρχείο η υπόθεση. Είχε ασχοληθεί με τις αυθαίρετες βίλες στο Πόρτο Γερμενό. Κανένα συμπέρασμα – στο αρχείο η υπόθεση. Είχε ασχοληθεί με το σκάνδαλο των υποκλοπών. Κανένα συμπέρασμα – στις καλένδες η υπόθεση. Αυτός είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος. Το λέω προς τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, μήπως νομίζουν ότι έχουν μεταγράψει από τη δεξιά κανέναν Ντι Πιέτρο».

 

Κατέληξε λέγοντας: «Η κυρία Θάνου και ο κ. Παπαγγελόπουλος ενώνουν δύο συστήματα που έχουν στηθεί εδώ και χρόνια. Στόχος αυτών των συστημάτων είναι η χειραγώγηση των λειτουργών της δικαιοσύνης. Είναι συστήματα που γεννήθηκαν από τους συντηρητικούς της χώρας και τα οποία τώρα υιοθετούνται με ενθουσιασμό από τους συντηρητικούς της αριστεράς. Αυτή η ανίερη συμμαχία δείχνει και τις εκλεκτικές συγγένειες μεταξύ του παλιού και του νέου παλιού».

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παράλληλα αποκάλυψε και τον διορισμό εκδότη εφημερίδας ως συμβούλου της κυρίας Γεροβασίλη, μια κίνηση η οποία αποκαλύπτει την αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη διαπλοκή και τη διαφθορά λέγοντας: «Ποια είναι η εφημερίδα «Το Χωνί» που ο εκδότης της είναι πλέον κυβερνητικός υπάλληλος; Τον Απρίλιο του ΄15 έγραφε: “Το θολό Ποτάμι”. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου του ΄15 «Το Χωνί» δεν είχε ούτε μια σελίδα διαφήμιση. Και πώς να έχει, όταν δεν έχει κυκλοφορία. Ξαφνικά όλα αλλάζουν. ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Ελληνικά Πετρέλαια. Διαφημιστικές καταχωρήσεις δημοσίων οργανισμών. Η στήριξη στην κυβέρνηση και η λάσπη στο Ποτάμι επιβραβεύονται».

 

Στην συνέχεια μιλώντας για τη διαπλοκή και τη σχέση της με το κυβερνόν κόμμα κατονόμασε την εφημερίδα «Ακρόπολη», το σαιτ «Olympia» αλλά και τις μυστικές συναντήσεις του κ. Τσίπρα με εκδότες τονίζοντας: «Τις μέρες που τα πληρωμένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πετούσαν τόνους λάσπης στο Ποτάμι, ότι δήθεν είναι όργανο των καναλαρχών και του Μπόμπολα, την ίδια στιγμή ο κ.Τσίπρας, σε μυστικές νυχτερινές συναντήσεις προσπαθούσε με παζάρια, και σε κάποιες περιπτώσεις τα κατάφερε, να επιβάλει διευθυντές της αρεσκείας του στον ΔΟΛ και στον Πήγασο».

 

Αναφερόμενος στην ολιγωρία της Κυβέρνησης είπε: «Δεν κάνατε τίποτα με τη Λίστα Λαγκάρντ γι΄ αυτό κάθε εβδομάδα βγάζετε και μια καινούρια λίστα, μήπως και ξεχαστούμε. Εισπράξατε το 2015 λιγότερα απ΄ ό,τι το 2014. Δεν κάνατε τίποτα με την ηλεκτρονική διασύνδεση ταμειακών μηχανών. Δεν κάνατε τίποτα με τα GPS και τη λαθρεμπορία καυσίμων και καπνικών. Αντίθετα δίνετε τα έργα χωρίς να περνάνε από ηλεκτρονικό διαγωνισμό».

 

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί τα ΜΜΕ με τις δηλώσεις του περί επενδυτών – προσφύγων είπε: «Ο φοβερός και τρομερός κ. Μάρδας είχε ορκισθεί για πάνω από 2 δισεκατομμύρια έσοδα από την πάταξη λαθρεμπορίου και παρεμπορίου και τώρα ψάχνει τις τσέπες των προσφύγων μήπως και βρει τίποτα ψιλά».

 

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/pL2kuEgzZ3Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
SHARE
RELATED POSTS
Μάθανε πως πνιγόμαστε, πλακώσαν κι οι πλατφόρμες, του Πάνου Μπιτσαξή
Ερντογάν Πασάς ο Πολυχρονεμένος, του Γιώργου Σαράφογλου
Ανεύθυνα Ακρωνύμια!…, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.