ΕΥ ΖΗΝ

Κάπως έτσι ας είναι η ζωή, της Μαρίας Κοζάκου [video - 4 Δεκ, τηλεμαραθώνιος Unicef]

Spread the love

Η Μαρία Κοζάκου είναι δημοσιογράφος και New Media Expert

12003223_10207170147642369_940732370248170668_n.jpg

 

“Κάπως έτσι ας είναι η ζωή”.

Δείτε το video που ακολουθεί

171130a2.jpg

Η είδηση: 

Ένα παιδί πεθαίνει κάθε 20 δευτερόλεπτα από μια ασθένεια που μπορεί να προληφθεί με ένα εμβόλιο.

Ενόψει της Ημέρας του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου, γενέθλια της UNICEF), η UNICEF Ελλάδος παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ το μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF για την προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.

Ο Τηλεμαραθώνιος διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΡΤ τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 από τις 6 το απόγευμα στη συχνότητα της ΕΡΤ2 και θα τον παρουσιάσουν οι: Λάμπρος Φισφής, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, Ελένη Μενεγάκη, Κώστας Αρβανίτης, Άκης Σακελλαρίου, Ρίτσα Μπιζόγλη, Μαριλένα Κατσίμη, Γιάννης Στάνκογλου, Ανδρέας Ροδίτης, Άννα Μπουσδούκου, Ρένια Τσιτσιμπίκου, Παντελής Καναράκης, Χάρης Ρώμας.

Κατά την παρουσίαση του Τηλεμαραθώνιου, η Πρόεδρος της UNICEF Ελλάδος, Σοφία Τζιτζίκου, επισήμανε τα τελευταία στοιχεία της UNICEF σχετικά με τους εμβολιασμούς και την παιδική επιβίωση. Συμμετείχαν στην παρουσίαση: ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Θαλασσινός, ο Συντονιστής της Ομάδας Ανταπόκρισης UNICEF για το Προσφυγικό LaurentChapuis, ο Πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί» Χρήστος Μπαρτσόκας και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινός. Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν παιδιά από την Ελληνογαλλική Σχολή «JeanneD’Arc» Πειραιά και τα Εκπαιδευτήρια «Παιδαγωγική» Πειραιά που έστειλαν τα δικά τους θερμά μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά όλου του κόσμου.

 

 

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSnoopy%2Fvideos%2F867246889992735%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”420″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Θησέας / Αριάδνη, του Γιώργου Χατζηδιάκου
Άμεσα ξεκινά η επέκταση του Ξύλινου Πεζόδρομου επί της οδού Αυστραλίας έως το Λιμάνι Ακαντιάς
Σάν σήμερα τό 1794, τοῦ Τάσου Γέροντα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.