Το σχόλιο της ημέρας

Κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί σου, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το άρθρο χορηγούν τα Amor-Amor, επιλέξτε το δικό σας επώνυμο ρολόϊ

 

Γυναίκα στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, διέπραξε διπλό σεξουαλικό έγκλημα: βιασμό 3χρόνου αγοριού και βιασμό σκύλου.

 

Δράστης η 26χρονη Αντζελίνα Λόντις. Η αστυνομία έλαβε στα χέρια της φωτογραφίες και βίντεο από τις «ανώμαλες περιπτύξεις» της 26xρονης. Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν όταν ένας συγγενής του πατέρα του τρίχρονου παιδιού ειδοποίησε τον ίδιο ότι έχει στα χέρια του τα ενοχοποιητικά τεκμήρια, χωρίς βέβαια να είναι ακόμα γνωστό πώς ήρθαν στην κατοχή του.

 

Η 26χρονη ψυχοπαθής – κτηνοβάτης, συνελλήφθη και ομολόγησε υποστηρίζοντας πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

 

Η ψυχική ασθένεια δεν χτυπά ξαφνικά την πόρτα. Έχει σημαντικές ενδείξεις. Στην αδιαφορία των οικείων οφείλεται η εξέλιξη. Όπως στα ξεχασμένα χωριά της Ελλάδας έτσι και στις υπόλοιπες ηπείρους της γης. Κουκούλωμα. 

 

Κατ’άλλα μιλάμε για συγκλονιστικές ειδήσεις. Ενώ η συγκλονιστικότερη όλων είναι το θάψιμο αμέτρητων αληθειών που στιγματίζουν καθημερινά την ανθρωπότητα. Ένας κόσμος που εκδικείται τον εαυτό του. 

 

Μου θυμίζει την γιαγιά του Στέλιου Μάϊνα στο βιβλίο του “Τα φαινόμενα απατούν”. “Ποιον μουντζώνεις, παιδάκι μου; Τον Θεό μουντζώνεις. Και τον εαυτό σου”. 

 

Τζίνα Δαβιλά

SHARE
RELATED POSTS
Ο διασκεδαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος και το βαθύτερο πρόβλημα, της Ωραιοζήλης-Τζίνας Δαβιλά
Το ΚΚΕ και η Δευτέρα Παρουσία, του Πάνου Μπιτσαξή
Τριάντα μέρες with ΝΟ ΕΜΒRYO, του Κωστή Α. μακρή
1 Comment
 • Χρήστος Μαγγούτας
  2 Νοεμβρίου 2014 at 01:46

  Τζίνα σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, το να πάσχει κάποιος κάποιος κατάθλιψη θεωρείται στίγμα και γι’ αυτό πρέπει να κρυφτεί σαν ασθένεια, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τον άλλον να αποκεφαλίζει τη γυναίκα του και να περιφέρει το κεφάλι της στους δρόμους (Λαμία).
  Στον Καναδά, που κρατά επίσημα στατιστικά στοιχεία, 25% έχουν διαγνωστεί ως κλινικά καταθλιπτικοί. Και δεν έχουν ηθικό στίγμα γιατί η κατάθλιψη είναι όπως κάθε ασθένεια, όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος κλπ. Και το κράτος κάνει το παν να τους θεραπεύσει προσφέροντας πολυετή ιατρική υποστήριξη. Φυσικά στο καναδικό μωσαϊκό υπάρχουν άτομα που τη θεωρούν στίγμα, ευτυχώς όχι πολλά. Οταν πριν μερικά χρόνια κάποιος υπουργός δήλωσε καταθλιπτικός, δεν τον απέλυσαν γιατί έκανε το έργο του τέλεια, άσχετα πόσο υπέφερε στις δικές του στιγμές.
  Η κατάθλιψη μπορεί να θεραπευτεί ή έστω να ελεγχεί με ειδική ιατροφαρμακευτική αγωγή που δε νομίζω ότι υπάρχει στην Ελλάδα.
  Και ασφαλώς η Ελλάδα δεν έχει μικρότερο ποσοστό του 25% των Δυτικών χωρών….

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.