Πόρτα στην Πολιτική

Καμίνης-Θεοδωράκης: παλιοί φίλοι, τωρινοί εχθροί;

625_2EA7D72F-FD4E-F9F4-6D53-5652EDD1789A.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

625_2EA7D72F-FD4E-F9F4-6D53-5652EDD1789A.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκληρή κόντρα Σταύρου Θεοδωράκη και Γιώργου Καμίνη με βαριές λέξεις, στο δρόμο της διεκδίκησης της ηγεσίας του νέου προοδευτικού φορέα.

 

Το Ποτάμι απάντησε με σκληρή γλώσσα στον Δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο για την αρχηγία για την δήλωση που είχε κάνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «στηρίζεται στην εικόνα του και στο life style», λέγοντας πως αυτό είναι «κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

 

«Απαράβατη αρχή του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού είναι η αντιπαράθεση με επιχειρήματα. Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για όλους τους πολιτικούς. Με θλίψη ακούσαμε τον κ. Καμίνη, να επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας ότι στηρίζεται μόνο στην εικόνα του και το life style, κατηγορία δανεισμένη από τη λασποθήκη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την εποχή που ιδρύθηκε Το Ποτάμι. Στα χρόνια που ήρθαν οι πολίτες έχουν δει τις σκληρές κοινοβουλευτικές μάχες, αναγνωρίζουν ότι Το Ποτάμι έχει επεξεργασμένες προτάσεις, βλέπουν ότι δεν έχει κρυφτεί σε καμία μάχη και δεν έχει υπολογίσει ποτέ το πολιτικό κόστος. Αυτά είναι για μας πολιτική. Λυπούμαστε γιατί με τις ανυπόστατες κατηγορίες του δεν προσβάλει μόνο τον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και τα μέλη και τα στελέχη του Ποταμιού που στήριξαν στα δύσκολα τον κ. Καμίνη.

 

Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα μπούμε σε λασπομαχία. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα. Ο κόσμος της παράταξης ας κρίνει.

Υ.Γ.: Μια διόρθωση για την ιστορία. Το Ποτάμι δεν υπήρχε το 2012 όπως λέει και ξαναλέει ο κ. Καμίνης. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014».


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Θύμωσε το μνημόνιο κι έσκισε τον Τσίπρα, του Πάνου Μπιτσαξή
Επίλογος: «Σταυροφορία χωρίς σταυρό», του Πάνου Μπιτσαξή
Το θλιβερό καθήκον του ΠΑΣΟΚ, του Νικήτα Οικονόμου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.