Πόρτα στην Πολιτική

(Και) η ξαδέρφη του κ. Τσίπρα διορίστηκε στο Δημόσιο

121.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

121.jpg

 

 

 

Είναι απόλυτα κατανοητές οι αυξήσεις που επιφυλάσσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Και απολύτως θεμιτές, οι προκλητικές αυξήσεις που αποφάσισαν για τους μετακλητούς υπαλλήλους, δηλαδή για τα δικά της παιδιά, τους συγγενείς και τους φίλους, που προσλαμβάνονται στα υπουργικά γραφεία.

 

Πώς θα το εξασφάλιζαν αυτό οι ευφυέστατοι κυβερνήτες μας; Μα μέσω μειώσεων στις συντάξεις, μέσω αυξήσεων στις εισφορές των εργαζομένων και των εργοδοτών και πρωτίστως μέσω αύξησης φόρων σε όλους, κυρίως στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες!

 

Μόνον έτσι μπορεί να εγκαθιδρυθεί και να συντηρηθεί το μεγάλο κομματικό κράτος της Αριστεράς, που ήδη κτίζεται με αρχιτεκτονική συμμετρία.

 

Σήμερα το Liberal αποκαλύπτει ότι εκτός από τον ξάδερφο του κ. Τσίπρα, βολεύτηκε και η (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του κα Αθανασία Ψαρουδάκη, με μια θέση στο δημόσιο. Η σύζυγος του κ. Γιώργου Τσίπρα, προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου, στο φιλόξενο γραφείο του κ. Σπίρτζη!

 

Στο Liberal είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε άλλο με τους καθημερινούς διορισμούς συγγενών και φίλων στο Δημόσιο. Και αυτό γιατί πλέον δεν αποτελεί είδηση, αλλά ρουτίνα!

 

Όμως, κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για το αξίωμα περί «νόμιμου και ηθικού». Δηλαδή πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

 

Αν θεωρεί ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση της Αριστεράς ότι οι δεκάδες αντίστοιχοι διορισμοί μπορεί να κινούνται στα όρια της πολιτικής ηθικής, αλλά είναι «νόμιμοι», κάνει λάθος.

 

Οι διορισμοί αυτοί είναι και «ανήθικοι» αλλά και «παράνομοι». Γιατί σύμφωνα με νόμο που πέρασε το 2012 η «νεοφιλελεύθερη», «τρισκατάρατη» κυβέρνηση του «προσκυνημένου» «γερμανοτσολιά» Αντώνη Σαμαρά, απαγορεύεται ο διορισμός σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, συγγενών μέχρι β΄ βαθμού, υπουργών, βουλευτών και λοιπών πολιτικών στελεχών.

 

Ο κ. Τσίπρας, λοιπόν είτε παρανομεί, παρακάμπτοντας το Νόμο, επιτρέποντας όλους αυτούς τους προκλητικούς διορισμούς, είτε κατάργησε νύχτα το Νόμο, χωρίς να το μάθουμε ποτέ, για να βολέψει τους συγγενείς και τους φίλους του.

 

Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, είναι εξίσου απαράδεκτο.

 

Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλει να δώσει λόγο. Και να μας εξηγήσει τι στο καλό συμβαίνει! Γιατί σε μια δημοκρατική κοινωνία, το κράτος δεν είναι λάφυρο, ειδικά όταν χρηματοδοτείται από τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού.

 

Εδώ ο διορισμός στο ΦΕΚ 

 

liberal.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ομοψυχία α λα καρτ!, του Γιάννη Σιδέρη
«Συνάντηση Μάνου Κόνσολα και Κωνσταντίνου Λούλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας. Αυξάνεται το κονδύλι για τις άγονες γραμμές, ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στην κρουαζιέρα»
geroylanos-synenteyksh4.jpg
Για τον Ούλωφ Πάλμε θα μιλήσει ο Παύλος Γερουλάνος στην Στοκχόλμη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.