ΕΥ ΖΗΝ

#JobDay Τουρισμού Ξεκίνα τη σεζόν στις 10 Φεβρουαρίου 

Spread the love

 

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2023

#JobDay Τουρισμού

Ξεκίνα τη σεζόν στις 10 Φεβρουαρίου 

Μια ημερίδα με παρουσία επιχειρήσεων από τον κλάδο του τουρισμού, συνεντεύξεις,  προσωπικό coaching και business photoshooting διοργανώνει για άλλη μία χρονιά φέτος το skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον».

Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό των δύο πόλεων να διεκδικήσει μια θέση εργασίας στον δυναμικό αυτό χώρο.

Το #JobDay Τουρισμού στην Αθήνα θα λάβει χώρα στο Wyndham Grand Athens και στη Θεσσαλονίκη στην Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Παρασκευή 10η Φεβρουαρίου 2023 και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-16:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Βασικός σκοπός του #Jobday Τουρισμού, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι να καλύψει τις ανάγκες εύρεσης προσωπικού για τις επιχειρήσεις του τουρισμού, όπως και τις ανάγκες εύρεσης εργασίας για τους υποψήφιους, μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ τους.

Ο ρόλος του #Jobday Τουρισμού είναι εξαιρετικά σημαντικός και χρήσιμος, καθώς ουσιαστικά αποτελεί μια γέφυρα μεταξύ των δύο μερών στην εργασία και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων με εξατομικευμένη υποστήριξη από αξιόλογους συμβούλους. Με βασικό μήνυμα «Ξεκίνα τη σεζόν», οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #Jobday Τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα:

Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από τον κλάδο του τουρισμού που αναζητούν προσωπικό.

Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.

Να  συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Να μιλήσουν με εξειδικευμένους μέντορες για το βιογραφικό τους σημείωμα και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.

Να βγάλουν φωτογραφία επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό τους και το LinkedIn προφίλ τους.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #Jobday Τουρισμού μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-tourism-2023 και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Tο #JobDay Τουρισμού φέτος πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Φιλοξενία εκδήλωσης: WYNDHAM GRAND ATHENS, ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’ (ΟΛΘ)

Food & drink partner: ΕΨΑ, ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παράλληλες δράσεις: CV EXPERTS & WORKWISE, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ICF GREECE CHAPTER, HILL INTERNATIONAL, AGGELOUPHOTO, HCCMA – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ COACHING MENTORING ΕΛΛΑΔΑΣ

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, READER, ENALLAKTIKOS.GR, TRAVEL DAILY NEWS.GR, NEOPOLIS, STARTUP.GR, STARTUPPER, EMEA.GR, BUSINESS NEWS.GR, TOURMARKET, SIGMA MEDIA GROUP, GREEK HOTELIER NEWS, TOURISM TODAY.GR, ECOZEN.GR, VWOMAN, PINK.GR, IΠΟΡΤΑ iporta.gr, FLOW MAGAZINE, THAT’S LIFE, HELLENIC MEDIA GROUP, CSRNEWS.GR, LET IT BE.GR, EXPOS GREECE,  MONEYVIEW, CULPANEWS, BULLMP.COM, STENT, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, [email protected]

SHARE
RELATED POSTS
Άγιοι Φιλήμων ο Απόστολος, Άρχιππος, Ονήσιμος και Απφία – 22 Νοεμβρίου
Καμπαρέ ο Μαύρος Γάτος-Ταξίδι στην Belle Époque στο Ίδρυμα Θεοχαράκη Πέμπτη 11 Οκτ. με Στασινού, Κροντήρη, Μιχαηλίδου, Μηλολιδάκη, Γιάκα
Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.