Ανοιχτή πόρτα

Η Πόρτα καλωσορίζει τον Μάρτη με νέα μορφή, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Οι άλλοι λένε “Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκάφτης”. Οι απαισιόδοξοι. Εμείς λέμε “καλώς τους, τούς μήνες τους καλούς”. Οι αισιόδοξοι. Ας είναι γέροι, νέοι, ψεύτες, ηλιοκαμένοι, χιονισμένοι, θλιβεροί. Τους αγαπάμε όλους. Και κάθε μήνα έχουμε και κάτι καλό να θυμόμαστε. Ή πολύ καλό. Και να μην υπάρχει εμφανώς, ο θεός και ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες. Κάπου θα το βρούμε και το όμορφο.

 

 

Από τις 8 Απριλίου 2013 που ξεκινήσαμε την “Πόρτα”, δεν μείναμε ούτε μία μέρα χωρίς να ανανεώσουμε με καινούργια άρθρα την ύλη μας. Άλλοτε με περισσότερα, άλλοτε με λιγότερα κείμενα, ήμασταν παρόντες να σας καλημερίσουμε και να διαβούμε μαζί τον διαδικτυακό τόπο. Οι απαιτήσεις μεγάλωσαν, η προτίμησή σας μάς έθρεψε και προτού γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια, αναβαθμίζουμε την ιστοσελίδα μας για να είναι πιο λειτουργική για σας , περισσότερο πλούσια στην ύλη της, περισσότερο εύχρηστη στην αναζήτηση των παλιών άρθρων μας και ελπίζουμε πιο ενδιαφέρουσα.

 

 

Συνεπώς, το Σαββατοκύριακο δεν θα ανεβάσουμε κανένα νέο άρθρο, προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η μεταφορά των παλαιών μας αρχείων. Σταδιακά, θα δείτε το… νέο μας πρόσωπο. Όχι πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζετε, αλλά κάτι θα έχει αλλάξει. Να το πούμε face lifting; Δεν ξέρω… εσείς αποφασίζετε. Νέοι συνεργάτες, αλλά και νέες στήλες είναι στα σχέδιά μας. Με Πόρτα ανοιχτή στον Πολιτισμό – διαβάστε ένα άρθρο που μας έστειλε ο εξαίρετος Κριτικός Τέχνης και καθηγητής Μάνος Στεφανίδης, μεγάλη μας τιμή- Πόρτα στην Κοινωνία, Πόρτα στις Εκλογές- ίσως διανύουμε την πιο ενδιαφέρουσα εκλογική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών – Πόρτα στον Άνθρωπο και στην Φύση, τα σκυλιά, τα γατιά.. Άμα αγαπάς την Ζωή, αγαπάς κάθε τι που την περιβάλλει. Και εμείς και εσείς εδώ στην Πόρτα αγαπάμε την ζωή. Αλλά … θα τα δούμε όλα παρέα.

 

 

Εσείς θα βρείτε την ευκαιρία να ξαναδιαβάστε παλαιότερα άρθρα μας. Και ταυτόχρονα, όταν με το καλό ξανασυναντηθούμε ανανεωμένοι – σε δυό μέρες δηλαδή- θα μας πείτε τις απόψεις σας, τις προτάσεις. Σταδιακά όλοι μαζί θα βρούμε την ροή μας ξανά.

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την παρέα που κάνουμε. Τις συμφωνίες, τις διαφωνίες, τους κοινούς προβληματισμούς και θυμούς. Μην μας ξεχάσετε. Για αυτό και σας αφήνουμε την Πόρτα ανοιχτή. Όποτε θέλετε, δεν χρειάζεται καν να χτυπήσετε. Περνάτε μέσα. Η Πόρτα μας μπορεί να γίνει και το λιμάνι σας, όταν κάνει κακό καιρό εκεί έξω, που λέει και ο Μακρής.

 

Καλό τριήμερο σε όλους από τους συνεργάτες της Πόρτας.

 

Εκ της διαχειρίσεως,
τδ

SHARE
RELATED POSTS
Δικαστικό Μέγαρο, Παλιό Νοσοκομείο, Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου: αποκατάσταση-συντήρηση-ολοκλήρωση εργασιών
Η ιστορία της Κόκκινης Πόλης, του Σταύρου Θεοδωράκη
«Τηλεγράφημα» από την Ελληνική Πρεσβεία στη Σόφια, του Σταύρου Θεοδωράκη
Αστακοκάραβα του Κασσελάκη, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.