Το σχόλιο της ημέρας

Η Ναταλί και ο Δημήτρης Γιαννόπουλος στην αρένα των “δημοσιογράφων”, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Στην πορεία φάνηκε πως η υποψήφια Μις; Σταρ; Κύπρος δεν κατάλαβε την ερώτηση που της απηύθυναν. Τι θα έλεγε σε κάποιον που της εμπιστευόταν πως ήταν φορέας του aids. Αυτή ήταν η ερώτηση. Δεν ήξερε την λέξη “φορέας”. Δεν την ερμήνευσε ως άρρωστος βαριά. Και απάντησε “θα του έδινα συγχαρητήρια”. Ένας ευγενής κύριος από την επιτροπή κατάλαβε, κατανόησε τι συνέβαινε και της εξήγησε την άγνωστη λέξη. Η Ναταλλι απάντησε μουδιασμένα ότι θα του συμπαραστεκόταν. Εν τούτοις η αρένα των ΜΜΕ πέρασε την είδηση ότι η καλλονή ισούται με βούρλο.

 

Έχουμε πάντα ό,τι μας αξίζει. Όχι μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους δημοσιογράφους. Και τις ιστοσελίδες.  Η μπίζνα των κλικ πάνω στον εξευτελισμό μιας κοπέλας.

 

Για του λόγου τ’αληθές, άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα. Ο ηθοποιός, ο πολύ διακριτικός ηθοποιός Δημήτρης Γιαννόπουλος, έχει αναχωρήσει από την ματαιότητα του κόσμου τον Απρίλιο του 2014. Σήμερα όλοι μιλούν για τον χθεσινό θάνατό του. Θυμάμαι, όταν προσπάθησα τότε, να βρω πληροφορίες για να γράψω δυο λόγια για αυτόν, δεν έβρισκα πουθενά. Και έμεινε ένα αφιέρωμα που σας είχα τάξει στην Πόρτα, μετέωρο. Δεν πειράζει… Σήμερα μαζεύοντας πληροφορίες από τα τόσα site που θα ασχοληθούν μαζί του ίσως καταφέρω να γράψω δυο αράδες για έναν από τους ηθοποιούς που συναντήσαμε κατά κόρον στις τηλεοπτικές παραγωγές της αγαπημένης μου σεναριογράφου Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

 

Δείτε τον απλά σε ένα από τα επεισόδια του “Λόγω Τιμής”.

 

Υγ: αν κάποια αστοχία διαβεί δημοσιογραφικά το κατώφλι της Πόρτας, να μας το επισημάνετε αμέσως. Λόγω τιμής, το θέλουμε πολύ. Γιατί δεν σας αξίζει κάτι λιγότερο.

 

Τζίνα Δαβιλά

SHARE
RELATED POSTS
Νίκος Φίλης: επικριτής των παρελάσεων, υποκριτής των θέσεων, του Μάνου Στεφανίδη
Το ναυάγιο της Πύλου που νίκησε τη ματαιοδοξία μας, της Ελένης Καραγιάννη
2cf6603.jpg
Ντρέπομαι…, της Μαρίας Καρχιλάκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.