Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Η μυστική, χαμερπής, βδελυρά, χυδαία και ολεθρία έξις, του Βαγγέλη Παυλίδη

_1.jpg
Spread the love

Επιτέλους, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω πως μετά από μακρές, επίμονες και επίπονες έρευνες βρήκα απάντηση σε μια πολύ παλιά απορία μου – ίσως και δική σας: Γιατί εμείς οι Έλληνες αποκαλούμε ο ένας τον άλλο “μ@λ@κ@” ή “μ@λ@κω” στο θηλυκό (το έχω ακούσει κι αυτό); Είμαστε άραγε άπαντες μ@λ@κες, ως λαός και σε ποιόν βαθμό; Γιατί πώς δικαιολογείται το ότι κανείς μας δεν φέρνει αντίρρηση, δεν διαμαρτύρεται και δεν φωνάζει “Εγώ δεν είμαι μ@λ@κας, ρε μ@λ@κ@!”

Τέρμα λοιπόν οι απορίες. Έχω ανά χείρας πολυτιμότατον εγχειρίδιον, επιστημονικόν πόνημα βαρύγδουπο, που λύνει όλες μου τις απορίες, ελπίζω και τις τυχόν ανάλογες δικές σας. Τίτλος του: “ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ, Κίνδυνοι – Προφύλαξις – Θεραπεία. Ονειρώξεις – Σπερματόρροια”. Τον παραθέτω τον τίτλο και ως εικόνα για να μην υπάρχει αμφιβολία για το κύρος και την αξιοπιστία των πηγών μου.

Θα μου επιτρέψετε μερικά μικρά αποσπάσματα από τις 50 σελίδες, προκειμένου να καταδείξω το βάθος, ύψος και πλάτος ενός προβλήματος σωματικής μα και ψυχικής υγείας, που ξεφεύγει από τα όρια του ατομικού και μας εγγίζει πια ως έθνος. Αντιγράφω:

“… Όλοι λίγο πολύ γνωρίζομεν την μυστικήν, χαμερπή και χυδαίαν έξιν, η οποία επί των ημερών μας μαραίνει και δεκατίζει την νεότητα, προσβάλλει την ζωήν εις την πηγήν της, καταργεί την οικογένειαν, και απειλεί το μέλλον της κοινωνίας… Tην έξιν αυτήν καταδικάζει όχι μόνον η θρησκεία και η ηθική αλλά και η επιστήμη…

Τι είναι αυνανισμός; ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ είναι η βδελυρά και ολέθρια συνήθεια, καθ’ ήν τα έξω γεννητικά όργανα ερεθίζονται τεχνητώς είτε δια της χειρός, είτε δι εργαλείων, είτε απλώς δια της φαντασίας επι σκοπώ γενετησίου διεγέρσεως ή και ικανοποιήσεως της γενετησίου ορμής. Συνώνυμα πάμπολα έχουν δοθεί κατά καιρούς εις την λέξιν “Αυνανισμός”. Ελληνιστί είναι γνωστές οι λέξεις “δέφεσθαι” των αρχαίων, και “μαλακία” των εκκλησιαστικών συγγραφέων…”
Δεν θα σας κουράσω φίλοι με περισσότερες λεπτομέρειες, μα θα πάω κατ’ ευθείαν στο ψητό που δεν είναι άλλο απο την αρχική μου απορία: “Είμαστε πράγματι μ@λ@κες ως λαός; Και, αν ναι, είμαστε άραγε σε τέτοιον βαθμό που να δικαιολογείται το ότι κανείς μας δεν φέρνει αντίρρηση, δεν διαμαρτύρεται όταν έτσι τον αποκαλούν;” Τι μας λέει ο κύριος επιστήμων; Ιδού:

“…. Οποία είναι η συχνότης και η διάδοσις του αυνανισμού παρ’ ημίν; Η επαγγελματική μας πείρα… μας δίδουν το δικαίωμα να ανακοινώσωμεν δημοσία οτι ο αυνανισμός είναι ευρύτατα διαδεδομένος παρ’ ημίν και αριθμεί δυστυχώς θύματα απειράριθμα μεταξύ της ελληνικής νεολαίας. Εις μίαν συγκέντρωσιν είχα την τόλμην να χαρακτηρίσω την χώραν απέραντον πεδίον αυνανιστών. Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν ενέχει καμμιάν υπερβολήν…”

Να το λοιπόν! “Απέραντον πεδίον αυνανιστών” η χώρα μας. Ο εστί μεθερμηνευόμενον “Μια χώρα όλο μ@λ@κες”. Αυτά δια στόματος του κυρίου Μ. ΜΩΥΣΕΙΔΟΥ, Ιατρού, Διευθυντού του Περιοδικού ΥΓΕΙΑ, μέλους αντεπιστέλλοντος της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας Παρισίων, της Association des Gynecologues de la Langue Francaise και της Γαλλικής Εταιρείας της Ευγονικής.

Και μην τολμήσει να διαμαρτυρηθεί κανένας σας πια. Αυτοί είμαστε.

Μια μικρή συμπλήρωση στις διαπιστώσεις του κύριου Μωϋσείδου μόνο. Τα θύματα της χαμερπούς, χυδαίας, βδελυράς και ολέθριας συνήθειας δεν είναι απλά και μόνο “απειράριθμα μεταξύ της ελληνικής νεολαίας”. Θα προσθέσω πως πάμπολλα τέτοια υπάρχουν και σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες ανδρών και γυναικών, της τάξεως των κυβερνώντων και των πολιτικών γενικότερα μη εξαιρουμένης.

_1.jpg

 

 

Βαγγέλης Παυλίδης

 

SHARE
RELATED POSTS
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Franz Liszt, του Βαγγέλη Παυλίδη
Ανατιμήσεις, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.