Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Η Λίνδος, η ΔΕΗ κι ένας με μεγάλα φρύδια, του Βαγγέλη Παυλίδη

Vangelis Pavlidis
Spread the love

Vangelis Pavlidis

  

Βαγγέλης Παυλίδης

 

 

 

 

 

 

 

LIMERICK.jpg

 

 

 

Το θερμόμετρο να παίζει ανάμεσα στους 39 και 41 C, ανάλογα με το που στεκόσουνα κι εμείς, η Νοομι κι εγώ έπρεπε να πάμε στην Λίνδο, για μια φίλη που είχα 30 σχεδόν χρόνια να την δω. Με την συνεργία του καύσωνα ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πανέμορφη η Λίνδος μα κάποιος πρέπει να κάνει κάτι με το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί εκεί. Δεν ξέρω τι, δεν είναι δουλειά μου να βρω λύσεις, ας συνέλθουνε συγκοινωνιολόγοι, πολιτικολόγοι, τροχονόμοι, αρχιτέκτονες, γεφυροποιοί, μέντιουμ και δεν ξέρω τι άλλο κι ας βρούνε μια λύση. Η κατάσταση είναι απελπιστική και τελικά βλάπτει την ίδια την Λίνδο. Η αγανάχτηση μόνο κακά σχόλια προκαλεί.

 

Κάθισα λοιπόν κάπου ν’ ανασάνω, να πάρω έναν φραπέ κι ένα αναψυκτικό (χωρίς απόδειξη). Κι επειδή “αργία μήτηρ πάσης κακίας” κι επειδή οι ιδέες κατεβαίνουν πολλές φορές με το έτσι θέλω, ιδού η ιδέα που μου κατέβηκε καθώς προσπαθούσα να αναψυχθώ.

 

ΥΓ. Και κάτι άλλο μια κι είμαστε εδώ. Μαθαίνουμε πως η ΔΕΗ θα μας κόψει πάλι το ηλεκτρικό σήμερα Παρασκευή, ώρες 10.00 με 12.00. Σ’ ευχαριστούμε, ω εταιρεία (Σαββόπουλος) που διαλέγεις την κατάλληλη ημέρα και ώρα. Έτσι που να σταματήσουν ανεμιστήρες και κλιματιστικά, να λιώσουν οι πάγοι σε ψυγεία και καταψύκτες, να γίνουν γαλατάκι τα παγωτά.

 

Την στιγμή που ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο, κι ας είναι μπάρ κι εστιατόρια γεμάτα με χιλιάδες γηγενείς και τουρίστες που γηρεύουν λίγη δροσιά κι ας διαθέτουν οι Δήμοι και το κράτος κλιματιζόμενους χώρους πρώτης ανάγκης, για όσους έχουν πρόβλημα. Σ’ ευχαριστώ, ω παντοδύναμη Εταιρεία.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Κωνσταντίνος Μιτσοτάκης, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Bartolomeo Vanzetti – Nicola Sacco, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Ο ρήτωρ – The orator, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.