Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Η Κική Τσακίρη στο ΕΒΕΔ- δείτε το βίντεο

Η Κική Τσακίρη είναι μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και πάσχει από την νόσο των κινητικών νευρώνων. Το βίντεο που ακολουθεί είναι δημιουργία του φίλου της Αλέξανδρου Λουϊζίδη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του βίντεο στην Πόρτα. Η ίδια η Κική γράφει:

 

“Το βίντεο δείχνει τις προσπάθειες φίλων ν’ ανέβω στο 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Δ/σου. Το ΕΒΕΔ ανακαινισθηκε πριν χρόνια με κοινοτικά κονδύλια σαν κέντρο επαγγελματικης κατάρτισης. Όμως δεν έλαβαν υπόψη τις προδιαγραφές για την προσβασιμότητα των αναπήρων. Στο ΕΒΕΔ γίνονται πολύ σημαντικές εκδηλώσεις κυρίως για επιχειρηματικοτητα, όμως οι κινητικά ανάπηροι δεν χωράνε στο μικροσκοπικό ασανσέρ. Έτσι δημιουργουνται οι κοινωνικοί αποκλεισμοί! γίνεται πχ μια προκήρυξη απ’ το επιμελητήριο, θα προσλάβουν ανάπηρο; όχι φυσικά. διέθεσε η ευρωπαϊκή ένωση σημαντικά κονδύλια για να’ χουμε πρόσβαση στα δημοσία κτήρια! το αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό!”

 

Στο βίντεο μιλά ο νοσηλευτής της Τάσος Καλφόγλου

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/R_6-CzLDKGs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ηθικό χρέος μας να αποδοθεί δικαιοσύνη, της Δέσποινας Κοντάκη
Η γυναίκα του Καίσαρα είναι φαλακρή, του Γιώργου Πίτσου
Γράμμα στον Άλκη τον συμμαθητή μου, στον “Στρατιώτη με τον εξαιρετικό κωδικό 24/7”, του Ταξιάρχου ε.α. Βασίλη Οικονομόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.