Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Η Κική Τσακίρη στο ΕΒΕΔ- δείτε το βίντεο

Spread the love

Η Κική Τσακίρη είναι μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και πάσχει από την νόσο των κινητικών νευρώνων. Το βίντεο που ακολουθεί είναι δημιουργία του φίλου της Αλέξανδρου Λουϊζίδη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του βίντεο στην Πόρτα. Η ίδια η Κική γράφει:

 

“Το βίντεο δείχνει τις προσπάθειες φίλων ν’ ανέβω στο 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Δ/σου. Το ΕΒΕΔ ανακαινισθηκε πριν χρόνια με κοινοτικά κονδύλια σαν κέντρο επαγγελματικης κατάρτισης. Όμως δεν έλαβαν υπόψη τις προδιαγραφές για την προσβασιμότητα των αναπήρων. Στο ΕΒΕΔ γίνονται πολύ σημαντικές εκδηλώσεις κυρίως για επιχειρηματικοτητα, όμως οι κινητικά ανάπηροι δεν χωράνε στο μικροσκοπικό ασανσέρ. Έτσι δημιουργουνται οι κοινωνικοί αποκλεισμοί! γίνεται πχ μια προκήρυξη απ’ το επιμελητήριο, θα προσλάβουν ανάπηρο; όχι φυσικά. διέθεσε η ευρωπαϊκή ένωση σημαντικά κονδύλια για να’ χουμε πρόσβαση στα δημοσία κτήρια! το αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό!”

 

Στο βίντεο μιλά ο νοσηλευτής της Τάσος Καλφόγλου

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/R_6-CzLDKGs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
SHARE
RELATED POSTS
Από 19/11 η Δωδ/σος πρωταγωνίστρια στις δηλώσεις κτηματογράφησης – Τα ακίνητα “αγνώστου ιδιοκτήτη” θα περάσουν στο Δημόσιο
Ποιος έχει τα κότσια;, του Δημήτρη Μπρούχου
Τα τυχαία, καθόλου τυχαία γεγονότα, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.