Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Η Φιλοτελική Ένωση Δωδ/σου ενώνει την ακριτική Ελλάδα με τον Πειραία- Σε εικόνες τα γραμματόσημα

b48ab4e0-1e93-46c8-82db-8267f994caa8.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το γραμματόσημο που δημιούργησε ο Γιάννης Χατζηβασίλης για την Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου

b48ab4e0-1e93-46c8-82db-8267f994caa8.jpgcacba670-0314-4633-96c3-c8dd1a0c245c.jpg

 

 

 

Η Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου πραγματοποίησε εκδήλωση Απολογισμού Έργου της για το 2014-2015 την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στο Semiramis της Ρόδου, ενώ παράλληλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ιωάννης Περδίκης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κ. Βασίλης Ψυλλάκης εκπρόσωποι από τα ΕΛΤΑ Ρόδου (κ. Εύη Καλλιστή, κ. Θεόδωρος Ζούπας), ο Διευθυντής του Ε.Ο.Τ Δωδεκανήσου κ. Αγαπητός Ξάνθης, ο Πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δρ. Νικόλαος Φρόνας. Ευχαριστούμε το κανάλι ΙΡΙΔΑ που κάλυψε την εκδήλωση, την δημοσιογράφο Τζίνα Δαβιλά της ηλεκτρονικής ενημέρωσης (iporta.gr) που ήταν μαζί μας, το φίλο Θεοφάνη Μπογιάννο και όλα τα μέλη και τους φίλους της Φ.Ε.Δ.

 

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ως αναγνώριση της στήριξης τους για να αποκτήσει τον χώρο που στεγάζεται σήμερα η ΦΕΔ ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ιωάννης Περδίκης, ο κ. Γιάννης Β. Χατζηβασίλης για την κατασκευή και δημιουργία του ζωγραφικού πίνακα που αποδίδει την εικόνα της μεγαλύτερης δράσης του συλλόγου για το 2015 της ανάπτυξης δεσμών φιλίας μεταξύ της Φ.Ε.Δ. και της Φιλοτελικής Εταιρείας του Πειραιά (Φ.Ε.Π).

 

Από την κοπή βασιλόπιτας της ΦΕΔ

 

P1010228.JPG

 

 

P1010223.JPG

 

Τελευταία πληροφορία:

 

Αποφασίστηκε η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου και της Φιλοτελικής Εταιρείας Πειραιά.

 

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι δυο Ιστορικά Φιλοτελικά Σωματεία της πατρίδας μας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πιο παραγωγικές και πιο γόνιμες ημέρες στο μέλλον.

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να έρθουν πιο κοντά φιλοτελικές δυνάμεις οι οποίες προέρχονται η μία από το κέντρο της χώρας (το κεντρικό λιμάνι αυτής, τον Πειραιά) και η άλλη από την περιφέρεια (από τα ακριτικά Δωδεκάνησα).

Η θετική απόφαση των δύο συλλόγων για ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των θα είναι η αρχή μιας κοινής πορείας προς το αύριο και αποτελεί την πρώτη στα φιλοτελικά χρονικά της πατρίδας μας ενέργεια Φιλοτελικών Σωματείων προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Ευχαριστούμε τον Δωδεκανήσιο καλλιτέχνη Γιάννη Χατζηβασίλη, Πρόεδρο του Σωματείου Υπαίθριων Ζωγράφων Ρόδου «ο Απελλής», που δημιούργησε με την ζωγραφική του το έργο αυτό που αποδίδει την ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των Φιλοτελικών Σωματείων Δωδεκανήσου και Πειραιά.

 

Με εκτίμηση για το φιλοτελικό κοινό

Πρόεδρος Φ.Ε.Δ 

Γιάννης Κουρέλης 

SHARE
RELATED POSTS
Δήμος Ρόδου: καιρός για λίγο δηλητήριο, της Τζίνας Δαβιλά
Γέφυρα στο Χαράκι: δυστυχώς η iΠόρτα δικαιώθηκε. Όταν εμείς μιλούσαμε, κάποιοι κώφευαν και μας εδίωκαν ποινικά, της Τζίνας Δαβιλά
12ab59d0-4356-4c3e-afaa-975710cfa96c.png
Θερμαινόμενο χώρο για τυχόν αστέγους διαμόρφωσε ο δήμος Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.