Πόρτα στον Πολιτισμό

Η Δάφνη Βαλέντε σε έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων από 8- 15 Φεβρουαρίου!

image_2.jpeg
Spread the love

Η Δάφνη Βαλέντε μετά απο 3 χρόνια απουσίας, επιστρέφει δυναμικά στον χώρο της δημιουργίας και ετοιμάζει 2 συλλογές για το καλοκαίρι 2015.

 

Παρουσίασε πρόσφατα στην έκθεση “Athens Fashion Trade Show” την συλλογή “Floating Elements”, μια σειρά χειροποίητων κοσμημάτων μόδας απο υλικά δανεισμένα απο την υψηλή ραπτική, σε χρώματα που αποπνέουν την χαρά της ζωής και προορίζονται για χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα.

 

Από 8 εώς 15 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στην έκθεση “A Jewel made in Greece” στην Τεχνόπολη, όπου μαζί με άλλους 34 σχεδιαστές/καλλιτέχνες του κοσμήματος, πρόκειται να παρουσιάσει την συλλογή “Fragments of Amphipolis” η Ελληνικά “Θραύσματα Αμφίπολης”απο ευγενή μέταλλα και ημιπολύτιμες πέτρες.

Για την συλλογή αυτή ταξιδεύει πίσω στον χρόνο με όπλο την φαντασία και αποδομεί Ελληνικά σύμβολα όπως την σπείρα, επιχειρώντας να γεφυρώσει στυλιστικά το σήμερα με το χθες. Θραύσματα μετάλλων αιωρούνται, αιματήτες και πέρλες στροβιλίζονται, σε μια τρυφερή ισορροπία μεταξύ των αναμνήσεων του παρελθόντος και των σύγχρονων τάσεων.

 

[email protected]

www.daphne-valente.com

 

” Amphipolis revisited” gold plated silver pendant

image_2.jpeg

 

 

image_3.jpeg

 

image_5.jpeg

image_4.jpeg

 

SHARE
RELATED POSTS
15GUIDE6-superJumbo-v2.jpg
Οι New York Times υποκλίνονται στην Έκθεση του Ωνάσειου της Νέας Υόρκης
Δημήτρης Μεσσίνης: έκθεση στην Ιεράπετρα από 8-11 Αυγούστου 2022
unnamed_2.jpg
Το ΔΙΑΖΩΜΑ σας εύχεται Χρόνια πολλά! Καλή Χρονιά!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.