Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

I am sharing ‘Ολα υπάρχουν και θα είναι δικά σου’ with you, της Δέσποινας Γρηγοριάδη

Spread the love

Η Δέσποινα Γρηγοριάδη είναι ιδιωτική υπάλληλος, τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με το γράψιμο και με διαφορά άρθρα και διηγήματα. Ηλεκτρονικά κυκλοφορεί το πρώτο της διήγημα με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας την καρδιά μου”.

Pane di capo στις Πηγές Καλλιθέας-

 

 

Κάθε μέρα η δυνατότητα να διαμορφώσεις την ζωή σου όπως θες. Να επιλέγεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να μην το βάζεις κάτω, στην κάθε δυσκολία που έρχεται. Ίσως  έχεις ήδη καταλάβει. Πόσο όμορφη είναι η γη αυτή που ζούμε.

Όλα υπάρχουν και θα είναι δικά σου. Οι άνθρωποι που αγάπησες κι ‘ αγαπάς. Εκείνοι που σου  έδωσαν το θάρρος ν’ ανάδειξης και να λατρέψεις το χαμόγελο σου. Όλοι εκείνοι που σου στάθηκαν στα δύσκολα, ακόμα κι ‘ αυτοί που σε προδώσαν. Όλα εκείνα που αποτέλεσαν, την κάποια κάποτε επιλογή σου.

Είναι δίκαια, αδικία, πικρή, γλυκιά η ζωή μην  την ορίσεις πότε. Γιατί συνεχώς  αλλάζει ρότα έτσι είναι η ζωή. Ποτέ δεν είναι ίδια.

Όμως οφείλεις να τιμάς το δώρο αυτό. Να διεκδικείς ό,τι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.  Η ουσία, η συνείδηση, η διάθεση, και τα συναισθήματα . Είναι τα πιο σημαντικά σου όπλα.

Το να εκτιμάς την αξία τής στιγμής είναι ένας καλός  λόγος . Ν’ ανακαλύψεις όλα τα ωραία. Να προκαλείς την καρδιά σου να καταγράψει , και σ’ εκείνα που δεν ξέρεις ακόμα, αλλά θα δοκιμάσεις.

SHARE
RELATED POSTS
Κάποια μέρα θα γίνεις δική μου, της Μαρίας Σκαμπαρδώνη
Αχώριστοι έως το τέλος, του Δημήτρη Κατσούλα
Σουλτάν Μερεμέτ ο κακομοίρης, της Ματίνας Ράπτη-Μιλήλη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.