Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

I am sharing ‘άγνωστη και μυστήρια ζωή’ with you, της Δέσποινας Γρηγοριάδου

Spread the love

Η Δέσποινα Γρηγοριάδη είναι ιδιωτική υπάλληλος, τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με το γράψιμο και με διαφορά άρθρα και διηγήματα. Ηλεκτρονικά κυκλοφορεί το πρώτο της διήγημα με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας την καρδιά μου”.

Πίστεψε στην ιδία την Ελπίδα”

Σε “λάθος στιγμές” καταρρέει το χάρισμα της. Εκεί που νόμιζες ότι την κρατάς – αναρωτιέσαι εάν υπάρχει τελικά. Η ελπίδα είναι το φως , για την οποιαδήποτε άσχημη μέρα, για τις οποίες καταστάσεις αναλογίζεσαι μέχρι τώρα. Γίνεται η δύναμη για να σου θυμίσει το χαμένο θάρρος, για να σηκωθείς και πάλι ξανά.

Σε αυτή την άγνωστη και μυστήρια ζωή – Δεν βγαίνει χωρίς την ελπίδα

Λένε : ο χρόνος είναι ο πιο κατάλληλος σύμβουλος. Να ξεπεράσει κάνεις το οποιοδήποτε εμπόδιο, που τον έκανε να αναμετρηθεί  (με την ίδια την ψυχή του)  ήρθαν τόσα και τόσα που έκλεψαν χαμόγελο, ράγισαν αντοχές, μάτωσαν καρδιές. Κι ο χώρος για λίγη ελπίδα σαν  έσβησε, μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια .

 “Τίποτα δεν τελειώνει”

Υπενθυμίσει τίποτα δεν πάει χαμένο – όπως και τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Κι ας σε  από δοκιμάζουν συνεχώς οι σκέψεις και στιγμές. Για να είσαι σε μια σωστή θέση (σε προσκαλεί η ζωή να έχεις ζήσει  και να ζεις – όλων των ειδών  στιγμές – μέχρι να σφραγίσεις και το τελευταίο κεφάλαιο που θα έχει η ζωή σου.

SHARE
RELATED POSTS
Και χωρίς έρωτα, τι; της Μαρίνας-Μαρίας Βασιλείου
Ο Χάρος και η γιαγιά (επισόουντ 3) – Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου (δε τι-βι σίριες), του Χάρου Χάρου
Στη Μόσχα το 1990, του Χρήστου Χωμενίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.