Ανοιχτή πόρτα

Η αλήθεια για το Γήπεδο Μπάσκετ του Δωριέα, του Σέργιου Αϊβάζη

1544350_10152803217035410_8313908654781010389_n.jpg
Spread the love

 

1544350_10152803217035410_8313908654781010389_n.jpg

 

 

Ο Σέργιος Αϊβάζης είναι Πιανίστας και Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ

(Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Και Αθλητισμού Ρόδου)

 

 

 

ddd.jpg

 

Σε απάντηση του δημοσιεύματος με φωτογραφικό ρεπορτάζ στην διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας “Η Ροδιακή” στις 22.08.2016, σχετικά την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δωριέα και την ευθύνη που καταλογίζουν στον Δήμο, θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την μεριά του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου.

 

Η Δημοτική αρχή έχει θέσει ως στόχο την βελτίωση των υποδομών του πολιτισμού και αθλητισμού. Σχετικά λοιπόν με το γήπεδο μπάσκετ του Δωριέα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από το 1961, με έγγραφο το οποίο λάβαμε από τον πρόεδρο κο Βογιατζόγλου στο ακίνητο με τα στοιχεία ΒΚ144ΙΕ που βρίσκεται στην οδό Κομνηνών και Βασιλ. Φρειδερίκης φαίνεται ως νόμιμος μισθωτής ο Αθλητικός Σύλλογος ΔΩΡΙΕΥΣ. Ως εκ τούτου, ο Δήμος Ρόδου δεν μπορεί να επέμβει στο χώρο.

 

Καθώς όμως παρατηρείται η πλήρης εγκατάλειψη του χώρου από την ομάδα, κάλεσα και συνάντησα στις 13 Ιουλίου 2016 τον πρόεδρο του Δωριέα κο Βογιατζόγλου, ο οποίος δεν έδωσε επαρκείς απαντήσεις σχετικά με την χρήση και τον προγραμματισμό εργασιών καθαρισμού και αξιοποίησης του χώρου από τον σύλλογο. Σε κάθε πρόταση αξιοποίησης και χρήσης από τον ΔΟΠΑΡ, ο κύριος Βογιατζόγλου δεν ήταν θετικός. Στην αναφορά για την είσπραξη εσόδων τα οποία λαμβάνει ο σύλλογος από διαφημίσεις στην εξωτερική πλευρά του γηπέδου καθώς και με το ποιος πληρώνει το ρεύμα και το νερό ούτε εκεί λάβαμε επαρκείς απαντήσεις και μάλιστα μάθαμε ότι κάποιος υπάρχει και κάποιος ο οποίος με την έγκριση του συλλόγου διαμένει στο χώρο.

 

Σε πρόσφατη επικοινωνία σχετικά με το πότε θα προχωρήσει ο καθαρισμός, ο κος Βογιατζόγλου προέβαλε ως δικαιολογία για την καθυστέρηση, τις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στον σύλλογο.

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να ενημερώσω του Δημότες της Ρόδου, πως ο Δήμος Ρόδου- ΔΟΠΑΡ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να λυθεί το θέμα άμεσα ευελπιστώντας σε μια καλή συνεργασία με τον σύλλογο ΔΩΡΙΕΥΣ καθώς η παρούσα κατάσταση δεν τιμά την ιστορία του συλλόγου και στερεί από τους νέους ένα χώρο αθλητισμού και πολιτισμού.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Ρ – 22/8/2016, Ρόδος

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author
iPorta.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Οι Paratheristas, τα Mamakoita και Σια, της Λουσίλ Πετρίδου
«Eδώ είμαι» «Υπάρχω», του Γιώργου Χατζηδιάκου
Χιουμοριστικόν …, του Γρηγόρη Μανινάκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.