Βιβλίο

Γιώργος Αρκουλής: νέο βιβλίο με τίτλο “Ιστορία γράφουν και οι Δεύτεροι”

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Αρκουλής

 

Ο Μάγκας των Γηπέδων, ο δημοσιογάφος του Αθλητικού Ρεπορτάζ, ο δικός μας συνεργάτης Γιώργος Αρκουλής εξέδωσε το βιβλίο του «Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι…».

 

Πρόκειται για το βιβλίο με τον πιο ρεαλιστικό τίτλο που θα μπορούσε να δώσει μόνο ένας Πειραιώτης γηπεδόφιλος, που το αφιερώνει στον χώρο που γνωρίζει καλά αφ’ενός και αφ’ετέρου στην αγαπημένη του ομάδα: τον Εθνικό Πειραιώς.

 

Αντιγράφουμε από το οπισθόφυλλο: 

 

«Αυτό το βιβλίο δεν είναι απλά μια επετειακή έκδοση με αφορμή τη συμπλήρωση ενενήντα χρόνων ενός πολύ σημαντικού αθλητικού συλλόγου της χώρας. Είναι κυρίως η καταγραφή πολυετούς παρασκηνίου σε βάρος του από συμφέροντα και κατεστημένο, αλλά και πλήθους λαθών των ανθρώπων οι οποίοι διοίκησαν από αιρετή θέση ή από το παρασκήνιο, κάτω από την κάλυψη του οικονομικού μεγιστάνα Δημήτρη Καρέλλα…”

 

Σημαντική Πληροφορία: Το βιβλίο του Γιώργου Αρκουλή «Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι – Ενενήντα χρόνια Εθνικός Πειραιώς…» δεν κυκλοφορεί από εκδοτικό οίκο. Οι αναγνώστες μας που θέλουν να το προμηθευτούν, μπορούν να απευθύνονται απευθείας στο e-mail του συγγραφέα: [email protected]

 

 

biblio-284x415.jpg

 

Εθνικός Πειραιώς

ethnikos-718x415.jpg


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ο Μοχέντ Αλτράντ στην Αθήνα στις 30 Οκτ. – Παρουσίαση του βιβλίου “Μπανταουΐ Ένα παιδί από την έρημο” των εκδόσεων Καλέντη
Περί ενιαίας τιμής των βιβλίων, του Γεροτάσου
«Εξομολόγηση σε Δέκα Πράξεις»: Η Ωραιοζήλη-Τζίνα πολεμάει τον καρκίνο, του Βασίλη Κουτσίλα
3 Σχόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.