Πόρτα στην Πολιτική

Γιάννης Παππάς: “θέλουμε μιαν Ελλάδα υπερήφανη”

.jpg
Spread the love

 

• Πώς εκτιμάτε ότι θα είναι η πορεία της Ν.Δ. στην εκλογική σας περιφέρεια που είναι τα Δωδεκάνησα;

Δεν είμαι μόνο αισιόδοξος, αλλά και πεπεισμένος ότι η Ν.Δ. θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη στο Νομό Δωδεκανήσου όπως και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές που είχε λάβει το 33% περίπου καθώς και στις εκλογικές αναμετρήσεις για την αυτοδιοίκηση και τις ευρωπεκλογές που επίσης αναδείχθηκε πρώτη δύναμη κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Θέλω να επισημάνω εδώ, την πεποίθηση και εκτίμησή μου ότι οι συμπατριώτες μου, με την ψήφο τους, θα ενδυναμώσουν τη Ν.Δ. στην επόμενη Βουλή που θα αναδειχθεί από την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου και την βεβαιότητα ότι η Ν.Δ. θα είναι ενωμένη και συσπειρωμένη στην κάλπη.

 

• Πώς σας φάνηκαν οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την Ρόδο;

Ο Αντώνης Σαμαράς, δεσμεύτηκε για μια σειρά από “καυτά” ζητήματα που απασχολούν τους Δωδεκανήσιους: την διατήρηση του υφιστάμενου φορολογικού καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, την στήριξη του Τουρισμού, την μείωση του ΕΝΦΙΑ και την απόδοσή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και την εγγύηση πως δεν θα υπάρξει καμία περικοπή σε μισθούς και συντάξεις. Η αναφορά του Πρωθυπουργού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Τουρισμό και στην ανάγκη για σταθερότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, μας βρήκε όλους σύμφωνους.

 

• Για ποιο λόγο να επιλέξουν τη Ν.Δ. οι πολίτες;

Γιατί εμείς θέλουμε μιαν Ελλάδα υπερήφανη για το παρελθόν της, την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της, να είναι αισιόδοξη για το μέλλον που χτίζει. Κι όχι μιαν Ελλάδα που ζητάει από παντού δανεικά και που τσακώνεται με όλους. Θέλουμε, λοιπόν, την καλύτερη Ελλάδα: Εκείνη που στέκεται στα πόδια της με ανταγωνιστικότητα, με ευημερία, με αξιοπρέπεια. Και γι’ αυτή την Ελλάδα θα νικήσουμε στις 25 Ιανουαρίου. Θα τα καταφέρουμε!

 

Ιωάννης Παππάς
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου

 

 

.jpg

 

 

Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του στα νησιά ο Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα Γιάννης Παππάς, γνωρίζοντας ήδη τα προβλήματα της καθημερινότητας των συμπατριωτών μας αλλά και τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των επιχειρηματιών για την προσεχή τουριστική περίοδο μετά τις εξαγγελίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τον τουρισμό, δήλωσε:

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αδυνατεί να στηρίξει τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, αδυνατεί να κατανοήσει ότι τα νησιά μας βγήκαν ΝΙΚΗΤΕΣ σε μια σκληρή και ανταγωνιστική αγορά παρά την κρίση. Γι αυτό και στο πρόγραμμα του για τον τουρισμό προτείνει : Ένα ΟΣΠ ένα ΠΕΣΤΑ και ένα ΠΕΣΟΤΑ. Για όποιον δεν κατάλαβε τι είναι αυτά, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! Ούτε και τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχουν καταλάβει τι λένε!

 

Ιωάννης Παππάς
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ
Επισυνάπτονται φωτογραφίες

 

* Πολιτικό Γραφείο Ρόδου: Συντάγματος Εθελοντών Δωδεκανησίων 26, 85100 Ρόδος (1ος όροφος Εμπορικού Κέντρου CAIRO PALACE) Τηλ. 22410 25033, 22410 25045, Φαξ: 22410 30703
* Πολιτικό Γραφείο Κω: Βασιλέως Παύλου 31, 85300 Κως Τηλ. 6949 626400, 6948 670444
* Πολιτικό Γραφείο Αθηνών: Λεωφ. Συγγρού 106, Κουκάκι (4ος Όροφος) Τηλ. 6949 808388
Mail: [email protected] / www.ioannispappas.gr
fb: ioannis.pappas / ioannis.pappasb / twitter: Pappasayannis

 

SHARE
RELATED POSTS
Ithageneia-1.001.jpg
Το Ποτάμι ψηφίζει «ναι» και βελτιώνει τις διατάξεις για το νομοσχέδιο της ιθαγένειας
Πνευματικοί καθ-οδηγητές;, του Γιάννη Πανούση
Το αυγό του Κολόμβου, του Χρήστου Χωμενίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.