Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Γερούν Ντάισελμπλουμ, τα απόνερα, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

  

 Βαγγέλης Παυλίδης

 

 

 

 

 

 

poster-FPO.jpg

 

 

Είναι γνωστό πως οι πρόσφατες ρατσιστικές δηλώσεις του ανεκδιήγητου Ντάισελμπλουμ έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων απ’ όλο σχεδόν το πολιτικό φάσμα στην Ευρώπη, ακόμα κι από το συντηρητικό Κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα του Ευρωκοινοβουλίου.

 

Μόνο στην Ελλάδα, απ’ ό,τι ξέρω, την Ελλάδα που απροκάλυπτα ήταν ο κύριος στόχος του Ολλανδού, μόνο στην Ελλάδα λοιπόν βρέθηκαν κάποιοι που αντί να καταδικάσουν βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αντιπολίτευση. Αντιπολίτευση εκ των πραγμάτων φτηνή, λαϊκίστικη, ακόμα και αισχρή.

Είπαν κάποιοι πως γιατί άραγε να μας ενοχλεί ο Ντάισελμπλουμ αφού κι εμείς τα ίδια κάνουμε. Ο Τσίπρας δεν ήταν που κάποτε, πριν ένα ή δυο ή τρία ή τέσσερα χρόνια είχε πει πως έτσι και αλλιώς και το ένα και το άλλο; Τάλε κουάλε, δηλαδή. Και γιατί να μας ενοχλεί ο Ντάισελμπλουμ αφού η Ελλάδα έχει γίνει γνωστή στα πέρατα του κόσμου για τις σπατάλες και την ζητιανιά της… Άρα; Άρα, συμπεραίνω εγώ, μόκο εμείς γιατί καλά τα λέει ο Ολλανδός.

 

Κι ύστερα είνα κι ο άλλος, ο Διευθυντής της Οργάνωσης Νέων Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, που με ανάρτηση στο twitter και με αφορμή κι αυτός τις δηλώσεις Ντάϊσελμπλουμ κάνει χυδαία σεξιστική επίθεση στην Σία Αναγνωστοπούλου -τόσο χυδαία “that would make a sailor blush”, που θά ‘κανε και ναύτη να κοκκινίσει, που λέει στο “My Fair Lady”.

 

Και καλά, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει μα κι ο καθένας μπορεί -και πρέπει- να κρίνει. Σκέφτομαι λοιπόν αυτόν τον “διευθυντή της Οργάνωσης Νέων Ν.Δ Θεσσαλονίκης”. Αγνοούσα την ύπαρξή του -όπως και οι περισσότεροι από εμάς, υποθέτω- μέχρι που αποπέμφθηκε από την οργάνωση για τα λεγόμενά του. Δεν τον ξέραμε, μα όμως αυτός ήταν εκεί, μαζί και οι ιδέες του, σε ηγετική θέση, επηρεάζοντας πολιτικές δράσεις και αποφάσεις. Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσοι παρόμοιοί του να υπάρχουν ακόμα στην οργάνωση που “διηύθυνε” (διευθυντής γαρ) αυτός.

Για να δούμε πώς μας βλέπουν οι βορείως ημών Ευρωπαίοι και να καταλάβουμε τον Καλβινιστή Νταϊσελμπλουμ, παραθέτω αφίσα του FPO (Freiheitliche Partei Österreichs), του Αυστριακού, ακροδεξιού κόμματος της Ελευθερίας.

Παρακαλώ σημειώστε την στερεότυπη απεικόνιση, το χρώμα και την μουστάκα του Έλληνα.

 

Έτσι μας βλέπουν. Και βέβαια, δεν μας διαφεύγει η απλωμένη παλάμη που συλλέγει την γενναιόδωρη ελεημοσύνη.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ελευθερία του Λόγου – Freedom of Speech, του Βαγγέλη Παυλίδη
Madame La Liberté, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Γράμμα στον Αγ. Βασίλη αρ.3 – Letter to Santa Nr. 3

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.