Αναγνώστες

Γατάκια για υιοθεσία, επικοινωνήστε μαζί μου, της Κατερίνας Γιατρά [εικόνες]

Φωτογραφία της Κατερίνα Γιατρά.

 

* Η Κατερίνα Γιατρά είναι αναγνώστρια της Πόρτας και ακροάτρια του “Παλμού 99.5” 

 

 

 

 

 

 

gata.jpg

 

 

Μια πικρή Μικρή Ιστορία με Γάτες ίσως σαν αυτή που συμβαίνει σχεδόν πάντα, συνέβει και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 εδώ στη Ρόδο δίπλα στο σπίτι μου.


Βγάζοντας βόλτα το σκύλο μου διαπιστώσαμε ότι στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται στη γωνία Αθηνών και Μίσσιου μόλις κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας είχε πετάξει τρία γατάκια, από τα οποία το ένα πατήθηκε αμέσως από διερχόμενο αυτοκίνητο και τα άλλα δύο είχαν λουφάξει τρομαγμένα στο παρακείμενο δέντρο.

Μόλις είδαν το σκύλο μου το Βούρη έτρεξαν απελπισμένα και κυριολεκτικά κρεμάστηκαν από το σκύλο νιαουρίζοντας σπαρακτικά. Όπως ήταν φυσικό τα πήραμε στην ευαίσθητη κτηνίατρο Χαρούλα Τσαβαρή για τις πρώτες βοήθειες ( τροφή και παρασίτωση) . Αμέσως ξεκίνησα κάθε δυνατή ενημέρωση προς γνωστούς, φίλους και όσους από τη γειτονιά θεωρούμε ότι οι γάτες δεν είναι σκουπίδια, μήπως και βρεθεί κάποιος που να θέλει να τα υιοθετήσει. Δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Σήμερα τα φιλοξενώ στο μπάνιο του σπιτιού μου, αλλά επειδή έχω ήδη άλλες τρεις γατούλες δεν μπορώ να τα κρατήσω, αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση.

 

Απευθύνομαι στους αναγνώστες της Πόρτας γιατί αυτή η μικρή πικρή ιστορία ανακινεί για πολλοστή φορά, ανάμεσα βέβαια, σε τόσα άλλα πολλά και ιδιαιτέρως σοβαρά θέματα της καθημερινότητας στην πόλη μας και στη γειτονιά μας, αυτό της απαξίας των αδέσποτων ζώων και εν προκειμένου για τις Γάτες. Οι γάτες που είναι πλέον αναλώσιμα αντικείμενα χωρίς αξία, όπως είναι (για πολλούς) η επικρατούσα αντίληψη.

Ας μην επεκταθώ στο πώς και το γιατί.

Απλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας ή να αναφέρεται σε κάποια εκπομπή σας, ότι αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει ένα από τα δύο αυτά γατάκια μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6985028670.

Είναι δύο μικρά αρσενικά και χαριτωμένα γατάκια, έτοιμα να βρουν μια ζεστή αγκαλιά και ένα σπίτι να τα φιλοξενήσει με αγάπη για να ξεχάσουν την εμπειρία τους στα σκουπίδια.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
emoticon-εύθυμος-8727839.jpg
Ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, την κοροϊδία και στις κυβιστήσεις, του Λογομέτρη
Ιδεολογική αποκαθήλωση, του Αντώνη Διακογεωργίου
annaDeligiannitsioulpa.jpg
Διαπραγματεύσεις με μακριά ουρά, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.