Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Φωτιά στο Μόντε Σμιθ Ρόδου: εγκληματική ενέργεια;-“Δεν θα τους περάσει” ξεκαθαρίζει ο Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος

21192245_1747586978868599_5993020199492399171_n.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21192245_1747586978868599_5993020199492399171_n.jpg

 

 

Στις ασφαλείς πληροφορίες του iPorta.gr ότι η αιτία της φωτιάς στο λόφο του Μόντε Σμιθ την 1η Σεπτεμβρίου 2017 θα εξεταστεί σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση, προστίθεται η οργισμένη δήλωση του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:


«Δεν θα τους περάσει. Οι ανεγκέφαλοι εγκληματίες θα πάρουν το μάθημα τους. Εμείς θα ξαναφτιάξουμε το λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) και την γύρω περιοχή όπως ήταν και ακόμη καλύτερα. Μέσα στις πρώτες προτεραιότητα μας, θα δουλέψουμε όλοι μαζί για τη Ρόδο μας».

 

 

 

fotis-monte_smith.JPG

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες ο εξωραϊσμός των πλατειών, πάρκων, κοινόχρηστων χώρων, δρόμων με τους καθαρισμούς, τις αντικαταστάσεις φθαρμένων υλικών, τις κατασκευές νέας οδοποιΐας και κυκλικών κόμβων είναι αδιάλειπτος και ακούραστος από τη Δημοτική Αρχή, τη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου και όταν ζητηθεί και με την αρωγή εθελοντών-πολιτών.

 

Στην διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας προστέθηκε και η απόφαση του Δημάρχου να χαράξει περιβαλλοντική συνείδηση στους πολίτες μέσα από την Ανακύκλωση η οποία πρεσβεύει ένα νέο μοντέλο αποκομιδής, διαχείρισης και ανακύκλωσης των απορριμμάτων, με σκοπό το ΚΔΑΥ να γίνει χώρος επισκέψιμος από μαθητές και πολίτες που θέλουν να μάθουν την ακριβή διαδικασία.

 

Είτε η φωτιά στο λόφο του Μόντε Σμιθ προκλήθηκε από αμέλεια [λ.χ. πέταγμα τσιγάρου], είτε προκλήθηκε από σκοπιμότητα, το βέβαιο είναι ότι όταν κάτι δεν πάει καλά σ’ένα τόπο, η κατρακύλα παίρνει όλους σβάρνα. Και τους καλούς και τους κακούς. Και τους ψυχικά υγιείς και τους ψυχικά ασθενείς.

 

Σε αυτό προστίθενται τα λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη του μπασκετμπωλίστα που πρόσφατα ήταν στη Ρόδο και βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Φ. Χατζηδιάκο. Ο κ. Γιαννάκης επισκεπτόμενος την 95 ΑΔΤΕ καθήλωσε τα στελέχη της Μεραρχίας Ρόδου λέγοντας:

 

«Συνεργασία και ομαδικότητα. Αυτό έκανα στη ζωή μου. Έδινα πάσα και έκανα δυο χαρούμενους: εμένα και τον άλλο που του έστελνα την πάσα. Όλοι μας επηρεαζόμαστε από τους διπλανούς μας και στο καλό και στο κακό».

 

Για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές του Δημάρχου Κω κου Γιώργου Κυρίτση
894-744x445.jpg
Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος: “Δεν υπάρχουν αχίλλειες πτέρνες στην παράταξή μας. Περιμένω στον Σ.Παρδαλό στην θέση του”
ΕΥΘΥΤΑ: 22 -24 Μαρτίου 2021: «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο δρόμο» – Καμπάνια ενημέρωσης για τη συμπεριφορά στο δρόμο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.