ΕΥ ΖΗΝ

Φεβρουάριος 2017: τα Άστρα στην Πόρτα σου, του Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Spread the love

 

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

 

 

 

16002937_1295383577193547_8967243934113715528_n.png

 

 

  fw300_1000px-Aries.jpg

 

Κριός

Είσαι στο επίκεντρο. Ο μαχητικός Άρης σου δίνει μπόλικη ενέργεια και η αισθησιακή Αφροδίτη σε κάνει ακόμη πιο ερωτικό, αγαπησιάρικο και παθιασμένο. Φαίνεται πως δεν σε νοιάζει και πολύ τι λέει ο κόσμος. Εσύ μπορείς τώρα να χαρείς ιδανικές στιγμές με τους αγαπημένους σου ή γιατί όχι… να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Βέβαια η έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα στις 11.2. θα σε ταρακουνήσει έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και θες δε θες θα σε βάλει σε τάξη.

Φράση κλειδί: Προχώρα στο παρασύνθημα!

 

 

2000px-Taurus.svg.png

Ταύρος

Αν πρέπει να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, μην χάνεις χρόνο, κάντο τώρα. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό ετοιμάσου για ανατροπές και ανακατατάξεις στην ζωή σου. Η έκλειψη στις 11.2. θα επηρεάσει την ζωή σου σε οικονομικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη. Πρέπει να σκεφτείς τι θέλεις πραγματικά και να μην διστάσεις όταν έρθει η ώρα να αποκαλυφθείς.

Φράση κλειδί: Ο επιμένων νικά!

 

 

 

2000px-Gemini.svg.png

Δίδυμοι

Ο επικοινωνιακός Ερμής, που είναι και ο Κυβερνήτης σου, κάνει την εμφάνισή του αρκετά αισθητή. Σου δημιουργεί τις καταλληλότερες προυποθέσεις για να βγεις έξω, να συναναστραφείς με κόσμο, να βγεις ραντεβού, να κάνεις ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις, να ξαναδείς φίλους που είχες να δεις καιρό. Ταξίδια, σπουδές, γνωριμίες, επικοινωνία, αυτός ο μήνας τα έχει όλα. Η έκλειψη Ηλίου στις 26.2. σε βάζει να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά. Εσύ τι θα διαλέξεις;

Φράση κλειδί: Ο εαυτός σου είναι το δυνατό σου χαρτί.

 

 

 

 

zodiac-cancer-clip-art-10482.jpg

Καρκίνος

Ο μήνας έχει δυσκολίες, έχει ένταση και εσύ πρέπει να επικοινωνήσεις τον ρόλο που έχεις επιλέξει να ζεις σε αυτή την ζωή. Ίσως να έχεις κλειστεί στο «καβούκι» σου και να νιώθεις πως όλοι θέλουν κάτι από σένα, χωρίς όμως να στο λένε ξεκάθαρα. Δεν σε καταλαβαίνει κανείς; Η ανασφάλειά σου δεν σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις τελικά. Η έκλειψη Σελήνης στις 11.2. σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά, που δεν φαίνεται να είναι στα καλύτερά τους. Μήπως ήρθε ο καιρός για να αλλάξεις δουλειά;

Φράση κλειδί: Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

 

2000px-Leo.svg.png

 

Λέων

Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει. Ο τρόπος που βλέπεις τις σχέσεις, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά αλλάζει ριζικά μετά τις 11.2.. Τα ερωτήματα που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου τα ξέρεις εδώ και καιρό. Ήρθε ο καιρός για να δώσεις και τις απαντήσεις. Ο μήνας ενδείκνυται για σπουδές, σεμινάρια, εκπαίδευση, ταξίδια. Είναι και μια περίοδος που θες να βγαίνεις έξω, να βλέπεις φίλους αλλά που ξέρεις… μπορεί να βρεις και τις απαντήσεις που ζητάς εκεί έξω.

Φράση κλειδί: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

 

 

2000px-Virgo.svg.png

 

 

Παρθένος

Αισθάνεσαι την ανάγκη για έντονα συναισθήματα, θες να γνωρίσεις τον απόλυτο έρωτα, όπως στα παραμύθια. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους κάτι που σε κάνει να έρχεσαι σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν έχει κανένα νόημα να το κάνεις αυτό. Η έκλειψη Ηλίου στις 26.2. ρίχνει φως στην προσωπική σου ζωή και σε προτρέπει να αποφασίσεις ποιόν θα αφήσεις και ποιόν θα κρατήσεις κοντά σου τελικά. Δεν μπορείς να είσαι για όλους εκεί όταν σε χρειάζονται, ούτε να κάνεις με όλους χωριό…

Φράση κλειδί: Κρίση είναι, θα περάσει.

 

 

150px-Libra.svg.png

 

Ζυγός

Όλοι αυτοί οι πλανήτες που έχουν μαζευτεί στον Κριό σου δίνουν την ευκαιρία να θέσεις στο τραπέζι βασικά ερωτήματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να ακουστούν τα παράπονά σου. Δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα. Κάνε υπομονή και άνοιξε την καρδιά σου, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα κερδίσεις. Οργάνωσε τις δουλειές σου, ασχολήσου με το σώμα σου και την υγεία σου και όλα τα άλλα έπονται.

Φράση κλειδί: Δώσε χρόνο στον εαυτό σου.

 

 

 

2000px-Scorpio.svg.png

Σκορπιός

Νιώθεις πως βράζεις μέσα σου; Νιώθεις πως έχεις ξεπεράσει τα όριά σου; Τρελαίνεσαι με αυτά που ακούς γύρω σου και σου έρχεται να τα κάνεις όλα γυαλιά καρφιά; Μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι; Μάλλον. Κυκλοφορούν και επικίνδυνες ιώσεις εκεί έξω και πρέπει να φυλαχθείς. Άρχισε να συγχωρείς μερικούς ανθρώπους που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν. Ζήσε στο τώρα. Ακόμη και αν η έκλειψη στις 11.2. σου δημιουργήσει μεγαλύτερα ερωτήματα μέσα σου, ακόμη και αν νιώθεις αντικοινωνικός, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Ένα τρίτο πρόσωπο δεν είναι πάντα λύση.

Φράση κλειδί: Περνάω και μόνος μου καλά.

 

 

2000px-Sagittarius.svg.png

Τοξότης

Δεν είναι όλα τόσο μαύρα τελικά όσο νομίζεις. Υπάρχει φως στο τούνελ και έχεις αρχίσει να το βλέπεις, έστω από μια χαραμάδα. Ονειρέψου, ερωτεύσου, άνοιξε τα φτερά σου, αφέσου. Με το ζόρι δεν καταφέρνεις τίποτα. Μέχρι τις 26.2. φαίνεται να έχεις πάρει φόρα. Ε, μετά από αυτό καιρός είναι να φρενάρεις λιγάκι. Σου ακούγονται πολύ αισιόδοξα σενάρια όλα αυτά; Τοξότης είσαι, με το βλέμμα στραμμένο μόνιμα στο μέλλον… θα την βρεις την άκρη.

Φράση κλειδί: Όσο πιο ψηλά ο στόχος, τόσο καλύτερα.

 

 

capricorn-symbol-vector-graphic.png

 

Αιγόκερος

Η συναισθηματική σου σταθερότητα μοιάζει να αμφιταλαντεύεται. Άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος βρίσκονται δίπλα σου, αλλά εσύ βάζεις παρωπίδες και αποφασίζεις μάλλον «άτσαλα» και επιπόλαια. Δεν υπάρχει λόγος. Γύρω στις 26.2. απέφυγε σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις, δεν σε «θέλει»… Αυτοί που αγαπάς θα είναι ακόμη εκεί, να σε βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές και αυτοί που δεν το περιμένεις θα είναι η μεγάλη έκπληξη για σένα. Άσε το παρελθόν στην ησυχία του και σκέψου τι θα κάνεις, εδώ και τώρα.

Φράση κλειδί: Το αίμα νερό δεν γίνεται.

 

 

zodiac-aquarius-clip-art_p.jpg

Υδροχόος

Τα υπαρξιακά θέματα έχουν την τιμητική τους αυτόν τον μήνα. Οι σχέσεις, σε όλα τα επίπεδα, έρχονται στο προσκήνιο και τα επαγγελματικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Εσύ μπορεί να μην θες να ακούσεις τίποτα σχετικά με συναισθηματικά αλλά πρέπει να αρχίσεις να κάνεις εξαιρέσεις. Κάτσε και άκου. Θα κάνεις σημαντικές επαφές, καθώς ευνοούνται οι έξοδοι, οι σπουδές, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια. Γύρω στις 26.2. πρόσεξε λιγάκι παραπάνω τα οικονομικά σου και προσπάθησε να μειώσεις τα έξοδα.

Φράση κλειδί: Λογική και συναίσθημα.

 

 

2000px-Pisces.svg.png

 

Ιχθύες

Ο κόσμος σου μοιάζει να κλονίζεται από τα πολλαπλά υπαρξιακά σου ερωτήματα. Νιώθεις πως επέρχονται μεγάλες και σημαδιακές αλλαγές στην ζωή σου. Νευρικότητα. Πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου με στεγνή ειλικρίνεια αν είσαι ευχαριστημένος από την ζωή σου. Αισθάνεσαι την πίεση γύρω σου σε όλα τα επίπεδα, πολλά τα λόγια, πολλές οι συμβουλές και εσύ στην μέση. Η έκλειψη στις 26.2. σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο. Εσύ όμως ξέρεις καλύτερα από όλους.

Φράση κλειδί: Άκου τι λέει η καρδιά σου.

 

 www.alexsastra.com

www.facebook.com /Alexsastras

SHARE
RELATED POSTS
Φωτογραφίες από τούς μακρόβιους της Ικαρίας στην Washington Post
Καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο [ΕΔΔΑ]: Δικαιώθηκε αρθρογράφος για δημοσίευμα κατά πολιτικού-Απόφαση 28ης Ιουνίου 2018
Άγιος Παΐσιος: οι λόγοι του

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.